Borotválkozás utáni bőrirritáció megelőzése

Borotválkozás utáni kiütések megelőzése

Puha bőr, durva szőrzet és borotválkozás utáni kiütések

Borotválkozás után azért lesznek kiütéseink, mert bőrünk puha és érzékeny. Maga a szőrszál azonban olyan erős, mint a rézdrót, és ha valaha próbált már rézdrótot elvágni, akkor pontosan érti, miről beszélünk!A borosta további bonyodalmakkal is jár. Különböző irányban nő.

A férfiak általában azt gondolják, hogy a bőrük erős és sima, ám ha közelebbi pillantást vetünk rá, láthatjuk, hogy valójában nagyon puha, göröngyös és zselészerű.

A je to ještě složitější.
Co se stane nad pokožkou, může vyvolat reakci uvnitř pokožky samé. Síla, která je pro oholení vousů nezbytná, má velký vliv na komfort holení. Ami a bőr felszínén történik, az magára a bőrre is kihat. A szőrszálak leborotválásához szükséges erőkifejtés jelentősen befolyásolja a borotválkozás kényelmét.

A nagy erőkifejtés stresszhatást jelent a bőr számára, amelyet a szőrtüszőket körülvevő idegek miatt érzünk, és így fájdalmas szőr- és bőrhúzást tapasztalunk. Ez pedig irritációhoz vezethet, és kényelmetlen érzést okoz.

Vékony pengék

A borotvatechnológia folyamatosan fejlődik King C. Gillette első biztonsági borotvájának megjelenése óta.

Némelyik borotvadizájn-fejlesztést egyszerű észrevenni: ide tartoznak az 5 pengés, illetve a 3 pengés borotvafejek, az elemes markolatok vagy a krémezőcsíkok. Más borotvadizájn-fejlesztések szabad szemmel szinte nem is láthatók, mégis hatalmas segítséget jelentenek a borotválkozás utáni kiütések megelőzésében.

A kényelmes borotválkozás kulcsa az olyan éles, vékony és precíz penge, amely minimális erőkifejtés mellett is képes levágni az arcszőrzetet.

A penge élének vékonynak kell lennie. A Gillette pengék vágóélei a szakállnál, sőt a sebészszikénél is jóval vékonyabbak.A teljesítménynövelés érdekében az ultravékony pengét gyémántszerű szénbevonattal láttuk el, amelytől a penge erősebbé válik, valamint vékony telomerbevonatot is kapott az akadálymentes pengesiklás érdekében.A kellemes borotválkozás egy egyszerű szükségleten alapuló technológiai vívmány eredménye:

PRECÍZIÓS ELJÁRÁSSAL KÉSZÜLT PENGÉK: Gillette ProGlide és Gillette ProShield Eddigi legjobb borotvabetéteink .

Hasznosnak Találta A Cikket?