BEMUTATKOZIK A KING C. GILLETTE

EGY ÚJ TERMÉKCSALÁD, AMELYET AZ 1901 ÓTA A TESTÁPOLÁS ÚTTÖRŐJEKÉNT SZÁMON TARTOTT VÁLLALAT DOLGOZOTT KI.
King C. Gillette szakálltermékek

Az egy évszázados innováció által inspirált és az alapítónk, KING CAMP GILLETTE szelleme által ösztönzött új termékcsalád precíziós eszközök és minőségi ápolószerek teljes választékát kínálja, hogy minden férfi megteremthesse egyedi stílusát.

FORMÁZZ, AKÁR EGY KIRÁLY

Szakállnyíró

Arra tervezték, hogy megvalósíthassa az elképzelt külsőt, hogy mindennap jól érezze magát és a legjobb formáját hozhassa.

Style Master

A King C. Gillette Style Master a kontúrok kialakításához, formázáshoz és borostanyíráshoz tervezett sokoldalú eszköz. A vezeték nélküli trimmelő 4D-s borotvabetéttel rendelkezik a könnyű, gyors és kényelmes mozdulatok érdekében.

A King C. Gillette Jellegzetes Illatával Gazdagítva

A KING C. GILLETTE JELLEGZETES ILLATÁVAL GAZDAGÍTVA

Fedezze fel a modern férfiasságot ezzel az új illattal, amely a friss citrus és a pezsgő gyömbér tökéletes keverékét kínálja a rózsaszín bors és ropogós menta árnyalataival kombinálva. A geránium, a bourbon és a nyugtató levendula kifinomult mélységet és virágosságot kölcsönöz, míg a krémes tonkabab a meleg fás jegyek és a gazdag borostyán a magabiztosság érzését hagyja maga után.

SZAKÉRTŐI TANÁCSOK

Rich Mendoza

Filthy Rich Barbershop | New York, NY

A kontúrok kialakítása csak a szemén múlik. Az átlátszó gélnek köszönhetően pontosan láthatja, mit borotvál. Az egyik oldal befejezése után meg kell győződni arról, hogy a másik oldal azonos vele.

Barry Hairston

The Stars Barber Lounge | Dallas, TX

A szakállbalzsam nagyszerű a hosszabb arcszőrzet kezeléséhez, mert segít ragyogóvá tenni és fenntartani az ápolt megjelenést. Ha az arcszőrzetről van szó, Ön is biztos akar lenni benne, hogy mindig jó illatú marad, ezért a szakállbalzsam nagyszerű illatát hívtuk segítségül.

Chris Eliares

Dogpatch Barber & Shave | San Francisco, CA

Borotválkozás előtt elengedhetetlen az arcmosás, hogy megszabadulhasson a zsírrétegtől és az elhalt hámsejtektől. Egy tipp a borotválkozáshoz: feszítse meg a bőrét azzal a kezével, amelyet nem használ.

01/04