King C. Gillette Lágyító Szakállbalzsam

Vegye át az arcszőrzete feletti irányítást – kondicionálja szakállát, szelídítse meg a kóbor szőrszálakat és gyakorolja a jól megérdemelt öngondoskodást a King C. Gillette szakállbalzsammal.  

A kakaóvaj mellett argánolajat is tartalmazó tápláló formulával a hidratáló szakállbalzsam lemosást nem igénylő kondicionálóként vagy lemosást nem igénylő maszkként is használható, így a szakáll és a bőr is csodálatosan puha és ápolt lesz. 

A Szakállbalzsam Használata 
LÉPÉS 1:

Dörzsöljön egy kis mennyiségű King C. Gillette szakállbalzsamot a tenyerébe – már egy kis mennyiség is hatalmas változás. 

LÉPÉS 2:

A maximális hidratálás érdekében a formázás után vigye fel a szakállbalzsamot az arcszőrzetre. 

LÉPÉS 3:

Ha kondicionálóként használja, dörzsölje be a balzsamot az arcszőrzetébe, és hagyja hatni három percig, mielőtt meleg vízzel alaposan leöblítené. 

King C. Gillette

KAKAÓVAJJAL DÚSÍTOTT, A KING C. GILLETTE JELLEGZETES ILLATÁVAL GAZDAGÍTOTT KONDICIONÁLÓ

Fedezze fel a modern férfiasságot ezzel az új illattal, amely a friss citrusfélék és a ragyogó gyömbér tökéletes keverékét kínálja a rózsaszín bors és a ropogós menta jegyeivel kombinálva. A geránium, a bourbon és a nyugtató levendula kifinomult mélységet és virágosságot kölcsönöz, míg a krémes tonkabab, a meleg fás jegyek és a gazdag borostyán a bizalom érzését hagyja maga után.

A Beard Balm növényi alapú összetevők, például shea- és kakaóvaj, valamint argánolaj

Hagyományos hajkondicionáló-technológiával és növényi alapú összetevőkkel készült, mint például a shea- és a kakaóvaj, valamint az argánolaj.

Termékjellemzők És Előnyök

  • Lágy, könnyed, krémes textúra. 
  • Könnyen felvihető és eloszlatható szakállbalzsam. 
  • Öblítést nem igénylő pakolásként, illetve mélyen ápoló, leöblítendő szakállmaszkként is használható. 
  • A King C. Gillette jellegzetes illatát tartalmazza – modern, férfias illat a gyömbér és a zsálya frissítő fejjegyeivel, valamint a szantálfa és a cédrusfa meleg, földes alapjegyeivel. 
  • A szakértő hajkondicionáló-technológiát növényi alapú összetevőkkel kombinálja, beleértve az argánolajat, a shea- és a kakaóvajat. 
King C. Gillette szakálltermékek

Ismerje meg precíziós eszközeink és minőségi ápolási termékeink választékát, alakítsa ki arcszőrzete stílusát otthon.