A Gillette®-ről | Gillette

1900: King C. Gillette az eldobható borotvák forradalmi ötletéval áll elő. Ezek olyan vékonyak, ugyanakkor olyan erősek, hogy az MIT-n végzett tudósok sem voltak képesek kovácsolni őket. Áttörő újításával King C. Gillette 1901-re bebizonyította fölényét.

A Gillette legyártja a Trac II-t, az első kétpengés borotvát.

A Gillette bevezeti az Atra / Contour rendszert, az első olyan kétpengés betétet, amelynek billenő feje lehetővé teszi, hogy a pengék jobban követhessék az arc vonalait, ami pontosabb borotváltságot eredményez.

A Gillette piacra dobja az első nedvesítő csíkkal rendelkező borotvát, az Atra Plus-t / Contour Plus-t.

A Gillette piacra dobja a Sensort—az első olyan borotvát, amelynek két pengéje egy-egy külön, nagy érzékenységű rugón helyezkedik el, amely automatikusan alkalmazkodik bármilyen arcformához.

 A Gillette a MACH3®-mal a teljesítmény új mérföldkövét rakja le: az első hárompengés technológia még simább és még pontosabb borotváltságot eredményez.

A Gillette piacra dobja az M3Powert, a világ legelső elemmel működő nedves borotvakészülékét. A mikropulzálásnak köszönhetően jobban siklik a borotva és még kényelmesebb a borotválkozás.

Megjelennek a Gillette Fusion® borotvák és borotvakészülékek. Öt pengéjükkel mindenben felülkerekednek a MACH3 technológiáján, ezáltal biztosítva a Gillette által valaha nyújtott legpontosabb és legkényelmesebb borotválkozást.

Borotválkozás-technológiai forradalmunk legújabb mérföldköve a Gillette FlexBall™ billenő borotva, amely szorosan követi az arc minden egyes vonalát.

2016

A Gillette Fusion5 ProShieldTM borotvák a pengéket KÖRBEÖLELŐ krémezőcsíkkal rendelkeznek, melyek védőpajzsot képeznek az irritáció ellen, miközben maximális kontaktust képeznek a bőrfelülettel borotválkozás közben.**A Fusion5 borotvák között