Elkötelezettségünk

A Gillette immár több mint 115 éve gyárt borotvákat és szépségápolási termékeket, amelyek a bizalomra épülnek. Tudományos alapú megközelítésünk kulcsfontosságú az életminőség biztonságos javításához és a világ legkiválóbb borotválkozási élményének biztosításához

1

Kételkedés

Az Alapok

Egy egészséges adag szkepticizmussal indítunk az összetevők biztonságára vonatkozóan. Ha nem állapítjuk meg, hogy egyaránt biztonságos és hasznos az Ön számára, akkor nem használjuk.

2

Meghatározás

Biztonságos Tartomány

Minden összetevőhöz meghatározzuk a biztonságosan használható mennyiséget ugyanazzal a tudományos folyamattal, amit a szabályozó hatóságok alkalmaznak világszerte (FDA, EPA, WHO, EU stb.). Ha nem áll rendelkezésre elegendő információ a biztonságos tartomány meghatározásához, elvetjük az összetevő felhasználását vagy tovább vizsgáljuk. A vizsgált biztonságos tartomány jóval túlmutat a Gillette termékekben felhasználandó aktuális mennyiségen.

3

Megállapítás

Biztonságos Termékhasználat

Bár az egyes összetevők önmagukban biztonságosak lehetnek, mi itt nem állunk meg. Értékeljük a formula biztonságát, valamint meggyőződünk róla, hogy biztonságos az Ön és a környezet számára, és biztosítjuk, hogy ne okozzon irritációt vagy nem várt hatásokat. Ha nem tudunk arra a végkövetkeztetésre jutni, hogy az egész termékformula biztonságos, akkor vagy átalakítjuk, vagy úgy döntünk, hogy nem készítjük el és forgalmazzuk a terméket. Több mint 700 tudósunk és szakemberünk gondoskodik róla, hogy termékeink megfeleljenek az összes biztonsági és szabályozási követelménynek világszerte.

4

Gondosság

A Használat És Az Új Információk Figyelemmel Követése

A termék piacra kerülését követően figyelemmel követjük a használatát, valamint minden új tudományos információt kivizsgálunk. Továbbá együttműködünk külső kutatókkal és szabályozó szervekkel az új és frissített biztonsági módszerek vonatkozásában.

Gondoskodunk az Ön biztonságáról

Soha nem állunk le az innovációval az összetevők és a termékek legmagasabb színvonalának fenntartása érdekében.

Megbízható termékek és összetevők

a kiváló minőségű élményért, amelyre Ön mindig számíthat.

Önök Által Tesztelt

Minden új Gillette terméket felelősségteljesen, több ezer személy közreműködésével teszteltünk a piacra kerülés előtt.

Minőségbiztosítás

Minden egyes Gillette borotvapengét átlagosan több mint 75-ször megvizsgálunk.

Jóváhagyások

Termékeink számos bőrgyógyász jóváhagyásával rendelkeznek világszerte, többek között vezető tudományos szervezetekével, mint például a Skin Health Alliance, a British Skin Foundation, a kanadai Dermatology Review Panel (DRP) és a németországi Deutsche Haut- und Allergiehilfe (DHA).

Minden, amit az Összetevőinkről Tudni Érdemes

ÖSSZETEVŐK SZÓJEGYZÉKE

Minden, amit az Összetevőinkről Tudni Érdemes

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ