Az arcbőr kisimítása szakértők Gillette-tippjeivel

Az arcbőr egyenletessé tétele

Az arcbőr domborzata

A bőr a legsimábbnak tűnő arcon is laza, rugalmas és zselészerű. A szakáll kemény, drótszerű, és egyszerre több irányba nő – különösen a nyakon, ahol a szőrszálak gyakran mély gyökerűek, és megdőlve nőnek

Az arcbőr sokban hasonlít egy leeresztett léggömbhöz: laza, rugalmas, és lehetetlen jól leborotválni.

A laza és rugalmas arcbőr, valamint a kemény és drótszerű szőrtüszők komoly kihívást jelentenek a borotválkozás során.

A borotválkozás utáni kiütések megelőzése érdekében elengedhetetlen az arcbőr kifeszítése, mielőtt a pengék áthaladnának rajta. Ez kiegyengeti a bőrt, feszes és egyenletes felszínt hoz létre, valamint felkészíti a szőrszálakat a borotválásra.

Mikrobarázdák, krémezőcsík és Microcomb fésű

A Gillette borotvákat kimondottan a laza bőr kiegyenlítésére tervezték , és Ön talán nem is tudja, hogy a borotva melyik része látja el ezt a feladatot. Lehet, hogy mostanáig azt gondolta, hogy a borotvafejen található mikrobarázdák, a krémezőcsík és a microcomb fésű csupán díszítőelem.

A pengék elé helyezett mikrobarázdák puha, rugalmas és vízszintes barázdák, amelyek finoman kifeszítik a laza, zselészerű arcbőrt, egyenletessé teszik annak felszínét, és segítenek megelőzni a borotválkozás utáni kiütések megjelenését.

A mikrobarázdák mögött és a pengék előtt található a Guard bar. Ez még egyenletesebbé teszi a bőrt a pengék számára. Képzelje el, ahogy a tenyerével kisimít egy összegyűrődött papírt – pontosan így működik a krémezőcsík is.

A Gillette legmodernebb borotvafejei, a Gillette ProGlide Power és a ProShield egy sor foggal ellátott Microcomb fésűvel rendelkeznek, amelyek segítenek a borostákat a pengék közé terelni és kiegyenesíteni azokat, felkészítve őket a borotválásra.

A Gillette MACH3, Fusion5, ProGlide és ProShield borotvák ezen elemei egyenletessé teszik az arcbőrt a jobb borotválkozás érdekében, és segítenek a borotválkozás utáni kiütések megelőzésében.

Hasznosnak Találta A Cikket?