Gillette Mach3 és Fusion borotvák

MACH3 és Fusion

A pengefelfüggesztés jelentősége

Ha rázós terepen utazik, a felfüggesztés segít abban, hogy zökkenőmentes legyen az útja. Akár kisebb vagy nagyobb távolságot készül megtenni kerékpáron, autón vagy teherautón, az alsó felfüggesztés segít abban, hogy megbirkózzon az úttal, legyen akár sima és nedves vagy kavicsos és egyenetlen.

A felfüggesztés számtalan eszköz és gép fontos része, de talán arra nem is gondolt, miként segít Önnek borotválkozás közben.

Annak ellenére, hogy az arc felszíne egyenletesnek tűnik, mégsem az. Valójában nagyon hasonló egy földút felszínéhez. Ha megnézné az arcát egy nagyítóval, jól látná az arc különböző domborulatait, gödröcskéit és krátereit. A nyak felszíne pedig még ennél is egyenetlenebb.

Éppen ezért kihívás, hogy az egyenes borotvapengét sima, alapos és kellemes borotválkozást eredményező módon húzza végig az arcán – anélkül, hogy a borotválkozást követően kiütések jelennének meg rajta.Ebben játszik fontos szerepet a pengefelfüggesztés.

Hogyan működik a pengefelfüggesztés?

A Gillette MACH3 és Fusion5 borotvák minden egyes pengéje saját, önállóan mozgó rugóval rendelkezik. Ez lehetővé teszi a borotvapengék fel- és lefelé irányuló mozgását, így alkalmazkodva a kéz nyomásához, valamint a bőr különböző területeihez, alapos és kellemes borotválkozást biztosítva minden bőrtípus számára.

Az eredmény: alapos és kellemes borotválkozás, miközben minimálisra csökken a KIÜTÉSEK megjelenésének kockázata a borotválkozást követően.

A pengefelfüggesztés segít megelőzni a borotválkozás utáni kiütések megjelenését.

Sok más is bevethető a kiütések és az irritáció megelőzése érdekében:

  • Minden borotválkozás előtt alaposan mosson arcot!
  • Kenjen az arcára borotvazselét vagy -habot az akadálymentes pengesiklás érdekében!
  • Válasszon 3 pengés borotvát – ilyen például a Gillette MACH3 vagy 5 pengés borotvát – ilyen például a Gillette ProGlide. A többpengés borotvák alaposabb és kellemesebb, kevesebb irritációval járó borotválkozást biztosítanak (az egypengés borotvákhoz képest).
  • Az irritáció elleni védelem érdekében olyan pengét válasszon, amely a pengéket körbeölelő krémezőcsíkkal rendelkezik, mint például a Gillette ProShield.

A precíz pengefelfüggesztés csupán egyetlen tényező a sima és egyenletes borotválkozás eléréséhez, mégis fontos – és gyakran mellőzött – szerepet játszik a borotválkozás utáni kiütések megelőzésében. Ez csupán egy azon innovációk közül, amelyeket a Gillette a mindennapos borotválkozás megkönnyítése érdekében fejlesztett.

Hasznosnak Találta A Cikket?