A Borotválkozás Testreszabása: Fusion5 Pengék És Borotvamarkolatok

A borotválkozás testreszabása: Fusion5 pengék és borotvamarkolatok

Minden férfi és borotva különböző

Számtalan különbséget kell figyelembe vennünk, ha az arc borotválásáról, a borotvákról, vagy ha a pengékről van szó:

 • Arcforma és -méret
 • Bőrtípus, bőrszerkezet
 • A szakáll szőrzetvastagsága és a szőrnövekedés mintázata
 • Borotválkozási szokások és stílus
 • Személyes preferenciák

Az igazság az, hogy nincs egy olyan borotválkozási mód, amely mindenki számára megfelelő lenne, és ugyanez a borotvára is igaz. Ahogyan minden férfi, úgy minden egyes borotválkozás is más és más.

De így hogyan élhetjük át a testre szabott borotválkozás élményét? A Gillette Fusion5 borotvacsaláddal.

Találja meg az ön számára tökéletes borotvát a Gillette Fusion5 segítségével!

Számtalan különböző Gillette Fusion5 markolat és borotvabetét közül választhat, a Fusion5 család Gillette borotvabetétei pedig a Fusion5 család minden borotvamarkolatával használhatók. Borotválkozását bőrtípus és egyéb személyes preferenciák szerint tudja testre szabni.

A Gillette Fusion5 család tagjai:

 • Az eredeti Gillette Fusion5 borotva korszerű 5 pengés technológiánk első képviselője. A borotvabetét hátoldalán pedig precíziós nyírót helyeztünk el a nehezen elérhető területek borotválásához. Segítségével bármilyen stílusú arcszőrzet kialakítható.

 • A Gillette Fusion5 Power és a ProGlide Power borotvák finom mikrorezgésekkel segítik csökkenteni a súrlódást, a még nagyobb kényelem érdekében pedig fokozzák a pengesiklást.

 • A Gillette ProGlide borotva pengéi a FlexBall technológiának köszönhetően még jobban érintkeznek a bőrrel, különösen az arcvonalak mentén, ezáltal csökkentve a visszamaradt szőrszálak számát.

 • A Gillette ProShield, amely szintén FlexBall technológiával készült, a pengéket körbeölelő krémezőcsíkkal rendelkezik. A ProShield így segít megvédeni a bőrt az irritációtól.

Keresgéljen, szabja személyre és alkossa meg az Önnek megfelelő borotvát! Kísérletezzen!

A leggyakoribb problémák, melyekkel a borotvabetéttel és a markolattal való kísérletezés során szembesülhet:

 • Visszamaradt szőrszálak: Számtalan szőrszál visszamaradhat borotválkozás során, amelynek az az oka, hogy a borotva nem megfelelően érintkezik az arcbőrrel. Próbáljon ki egy Flexball technológiával rendelkező borotvamarkolatot, amely azért készült, hogy megfelelően érintkezzen a bőrrel, különösen az arc kontúros részein!
 • Akadálymentes siklás: Érezte már borotválkozás közben, hogy ahelyett, hogy borotvája akadály nélkül siklana a bőrén, inkább meg-megakad? Próbáljon ki egy elemes markolatot! A mikrorezgések csillapítják a súrlódást, és növelik a borotva siklását a bőrön a manuális borotvákhoz képest.

A Gillette Fusion5 család:
Alkossa meg az Ön számára tökéletes borotvát!

Hasznosnak Találta A Cikket?