Így Előzhető Meg A Szőrszálak Visszamaradása Borotválkozás Közben: Gillette Flexball Technológia

Így előzhető meg a szőrszálak visszamaradása borotválkozás közben: Gillette flexball technológia

A makulátlan borotválkozás titka

Mindenkivel megesett már:

Elkezd a borotválkozni. Bekeni arcát jó minőségű borotvazselével vagy -habbal. Többpengés, új, éles borotvája van. Arca minden egyes szegletére, így az arcpofákra, az állra és az állkapocs vonalára is elegendő időt szán. Leöblíti az arcát, szárazra törli, belenéz a tükörbe…

és meglát néhány visszamaradt szőrszálat.

Nem mintha nem lenne elég gyakorlott. Ez mindennapos feladat. De miért maradtak ki a szőrszálak? És hogy lehetne eltüntetni őket az első alkalommal?

A borotva alkalmazkodik az Ön arcához

A kulcs az arc vonalaiban rejlik. Ahol az arc felszíne sima, a pengék könnyedén siklanak rajta.

De minden arc tele van különböző szögekkel: az állon, az állkapcson és az állkapocscsont szélein, amelyek minden férfi esetében eltérőek.

Ön megpróbálja áthúzni a borotvát ezeken az akadályokon és körülöttük, de a borotvapenge egyenes, míg az Ön arca nem az. Olyan, mintha egy göröngyös gyepet próbálni lenyírni.

Számunkra nem ismeretlen terület a borotvainnováció. Első biztonsági borotvánk 1901-es debütálása óta szakadatlanul azon dolgozunk, hogy új és innovatív módszereket találjunk az otthoni borotválkozáshoz.

A Gillette 1977-ben mutatta be első középső billenőfejjel ellátott borotváját, a Gillette Countour és a Gillette Atra borotvákkal együtt.

1998-ban a Gillette MACH3, borotva bevezetésével a billenőfej már nem középre, hanem előre került, ezáltal leveszi a terhelést a kézről és a pengékről a kényelmes és alapos borotválkozás érdekében.

A borotvafej azonban még mindig csak fel- és lefelé mozgott.

Forgómozgás Flexball technológiával

Végül a Gillette megtalálta a megoldást, új világot teremtve a borotvafej mozgásában. Ez a Flexball technológia, és ez az újítás található ProGlide és ProShield borotváinkon.

A Flexball technológia forradalmi forgómozgást jelent a borotvamarkolat és a borotvafej között.

A csuklóhoz hasonló mozgásra képes Flexball billenőfej igazodik az arc vonalaihoz, miközben lehetővé teszi, hogy a borotvafej megfelelően érintkezzen a bőrrel borotválkozás közben.

Ez az úgynevezett Flexball. Küldetése pedig az, hogy egyetlen szőrszál se maradjon ki.

Hasznosnak Találta A Cikket?