Ezt Ajánljuk Az Arc Nehezen Elérhető Részeinek Borotválására: Gillette Fusion5 Precíziós Nyíró

Ezt ajánljuk az arc nehezen elérhető részeinek borotválására: Gillette Fusion5 precíziós nyíró

A precíz borotválkozás titka

Az arc borotvazselével vagy -habbal történő bekenését, a borotválkozást, az arc leöblítését és szárazra törlését követően az arcbőr ellenőrzésekor a következők fordulnak elő a leggyakrabban:

A nehezen elérhető helyeken, például az orr alatt, valamint az ajkak alatt és felett azonban maradnak szőrszálak.
A pajesz, a bajusz vagy a szakáll szélei nem kellően határozott vonalak.

Annak ellenére, hogy a többpengés borotvák alaposabb és kellemesebb borotválkozást biztosítanak az arc nagyobb felületein, a szűkös helyeken azonban olykor nem elég pontosak.

Szerencsére, a határozott vonalak formázásához a Gillette Fusion5 család összes borotvája precíziós nyíróval rendelkezik a borotvafej hátoldalán.

A Gillette precíziós nyíró használata

Tudta, hogy Önnek talán már most is nyíróval ellátott borotvája van? Nem könnyű észrevenni, de minden egyes Gillette Fusion5 borotvabetét, így a ProGlide és ProShield is rendelkezik egy egypengés nyíróval a borotvabetét hátoldalán.

Előbb borotválja le az arc nagyobb, egybefüggő részeit. Ezután fordítsa meg a borotvát, és használja a borotvabetét hátoldalán található precíziós nyírót.
Formázza az orrlyuk és az ajkak körül található, valamint a többi, precizitást igénylő területet – a pajeszt, a szakállt vagy bármilyen stílusú arcszőrzetet.

Ha a borotváról a nyíróra szeretne váltani, csupán meg kell fordítania a markolatot.

A precíziós borotválkozás egyszerűbb, mint valaha!

Hasznosnak Találta A Cikket?