A Borotválkozás Élvezetes Is Lehet – A Titok: A Gillette Proshield Chill Hűsítő Technológia

A borotválkozás élvezetes is lehet – a titok: a Gillette ProShield Chill hűsítő technológia

A testápolás és a borotválkozás menete

A legtöbbünk számára a reggel a fürdőszobában indul, ahol megkezdjük a napi tisztálkodást és testápolást. Ennek általában része a borotválkozás is.

Minden, amit borotválkozás közben teszünk, nem csupán azért fontos, hogy tisztának érezzük magunkat, hanem azért is, hogy magabiztosak legyünk, és felkészüljünk az előttünk álló napra.

A még frissebb érzés érdekében mentolos fogkrémmel mosunk fogat, esetleg szájvizet és fogselymet is használunk. Illatosított szappannal mossuk meg arcunkat és testünket, amely hidratálja és radírozza bőrünket, hogy sima, puha és illatos legyen.

Ennek ellenére a férfiak ritkán élvezik a borotválkozást.. Míg a testápolás többi lépése nyugtató és frissítő érzés, a borotválkozásra gyakran szükséges rosszként tekintünk.

Amikor a borotválkozás kötelességgé válik

Miért van az, hogy a reggeli borotválkozás gyakran csupán kellemetlen feladat ahelyett, hogy kényeztető programként tekintenénk rá? Erről javarészt az Ön által használt eszközök, például a borotvája tehet.
Olykor még a helyes borotválkozási technika és a megfelelő számú pengével rendelkező, minőségi borotva is csalódást okozhat.
Éppen ezért a Gillette további frissítő technológiákat fejlesztett ki a még kellemesebb testápolási és borotválkozási élmény érdekében.

Hűsítő érzés a Gillette ProShield Chill borotvával

A Gillette borotvákban többféle technológiát ötvözünk annak érdekében, hogy Önnek alapos és kellemes borotválkozásban legyen része:

  1. Pengefelfüggesztés a szabálytalan bőrfelület még könnyebb követése érdekében.
  2. Flexball technológia az arckontúr tökéletes követéséhez borotválkozás közben.

3. Precíziós eljárással készült 5 pengés borotvafej, a sima és alapos borotválkozáshoz, a lehető legkevesebb apró seb és vágás érdekében.
4. Precíziós nyíró a nehezen elérhető területekre, például a pajesz egyenletesre vágásához, valamint a szakáll, illetve a bajusz formázásához. 5. Elülső billenőfejjel rendelkező borotvabetét, hogy a kéz által kifejtett nyomást áthelyezze és eloszlassa.

A Gillette Fusion5

A Gillette ProShield Chill borotva ezeket a fejlesztéseket egy szinttel magasabbra emeli. A ProShield Chill borotván a pengék alatt szabadalmaztatott hűsítő technológiával rendelkező krémezőcsík fut. Könnyed siklást és védelmet nyújt, miközben hűs, frissítő érzést eredményez borotválkozás közben.

ProShield Chill: véd és hűsít borotválkozás közben, hogy Ön nagyszerű hangulatban lépjen ki a fürdőszobából, és felkészülten indítsa a napot.

Hasznosnak Találta A Cikket?