Az Apró Sebek És Vágások Számának Csökkentése Borotválkozás Közben

Az apró sebek és vágások számának csökkentése borotválkozás közben

Hiedelmek a borotválkozás közben keletkező vágásokkal kapcsolatban

Ön alighanem azt gondolja, hogy azok a férfiak, akik borotválkozás közben megvágják magukat, nem elég óvatosak. Ennek valójában az ellenkezője igaz.

Azok a férfiak, akik borotválkozás közben apró vágásokat és sebeket ejtenek magukon, általában túl alaposak szeretnének lenni.

Rendszerint túl erősen nyomják a pengét a bőrre, mert úgy gondolják, ezzel jobb eredményt fognak elérni.

A Gillette továbbfejlesztett technológiája segít eloszlatni a pengékre helyeződő nyomást, ezáltal segít megelőzni, hogy apró vágásokat ejtsen borotválkozás közben.

Az elülső billenőfejjel rendelkező borotvák segítenek elkerülni az apró vágásokat és sebeket.

Hogy miként érintkezik a borotva és a pengék a bőrrel és az arcszőrzettel, az nagymértékben függ attól, hogyan tervezték meg őket.

A borotvapengékre nehezedő lefelé irányuló nyomás miatt borotválkozás közben a puha bőr felgyűrődik a borotvafej pengéi közé.

Egy középső alátámasztású markolattal rendelkező borotva ezt a lefelé irányuló nyomást közvetlenül a pengékre irányítja, növelve az apró vágások és sebek kockázatát. Ezzel ellentétben, az elülső billenőfejjel rendelkező markolatok, mellyel többféle Gillette borotva is rendelkezik,például a MACH3 és a Fusion5 borotvák, a pengékről a mikrobarázdákba helyezik át a terhelést.

A többpengés borotvák ezenkívül sokkal egyenletesebben osztják el a bőrön a lefelé irányuló nyomást.

A borotvafejen található pengék, ha a megfelelő távolságra vannak egymástól, egyenletesebben osztják el a terhelést a pengék között, ez pedig azt eredményezi, hogy a bőr kevésbé gyűrődik fel a pengék között, kevesebb vágást okozva borotválkozás közben.

Egy 5 pengés borotvafej (például a Gillette ProShield borotva) legalább 30%-kal csökkenti a bőr felgyűrődését, a Gillette 3 pengés Mach3 borotvafejéhez - képest.

A kevesebb felgyűrődés még egyenletesebb bőrfelszínt eredményez. Önnek így alapos és kellemes borotválkozásban lesz része, és kevesebbszer vágja meg magát.

Így előzhetők meg a vágások borotválkozás közben

Csökkentheti a megvágás kockázatát, ha megfelelő borotvát választ.

A Gillette Fusion5 család borotvái olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek segítenek megelőzni az apró vágásokat és sebeket:

  • Elülső billenőfejjel ellátott markolat, hogy a nyomás ne a borotvapengékre helyeződjön. (A Mach3 borotvák esetében is.)
  • 5 pengés borotvafej a nyomás egyenletesebb elosztása érdekében.
  • Precíziós eljárással készült pengeélek.
  • Bőrvédő mikrobarázdák, amelyek finoman kifeszítik a bőrt, hogy az arc felszíne sima legyen.
  • Egy vagy több krémezőcsík a bőr védelme érdekében.
A megfelelő, minőségi borotválkozókrémmel használt borotva csökkentheti a vágások kockázatát borotválkozás közben.

Hasznosnak Találta A Cikket?