Ergonomikus És Elemes Borotvamarkolatok

Ergonomikus és elemes borotvamarkolatok

A borotvamarkolat fejlődésének története

Az első borotvamarkolatok egyszerűek voltak: a borotva egyetlen pengéből állt, amely egy egyenes markolathoz volt rögzítve. Az idők változtak, a borotvatechnológia pedig fejlődött, Gillette alaposabb és kellemesebb borotválkozás megteremtése iránti küldetésének köszönhetően.

A férfiak ismerik és már el is várják a borotvatechnológia fejlődését, mint például a pengék száma, a pengeélesség és a krémezőcsíkok.

De mi a helyzet a markolattal? Miért kell akkora energiát fordítani egy olyan részre, amelyik sosem érintkezik a bőrrel?

A borotva irányítása

Ön a borotva markolatával irányítja a borotvát. Ha a borotva fogása nem kényelmes, vagy a nem megfelelő tervezés miatt kicsúszik a kézből, az csökkenti a borotva irányíthatóságát borotválkozás közben.

A Gillette tehát kifejlesztette az elasztomer bevonatú markolatot, hogy:

  • az Ön ujjai biztonságosabban foghassák a borotva markolatát,
  • az elvezesse a vizet, megelőzve, hogy a borotva kicsússzon a kézből – akkor is, ha a markolat csuromvizes.

A Gillette borotvamarkolatok formájuknak köszönhetően a borotválkozás egész időtartama alatt kényelmesen illeszkednek a kézbe, az ujjak segítségével pedig egyszerűen megfordíthatók, amikor Ön átvált a a borotvabetét hátoldalán található precíziós nyíró használatára.

A borotvamarkolat elemes markolattá alakítása

A felsorolt markolatinnovációk mellett néhány Gillette Fusion5 modell elemes markolattal is rendelkezik.
Ezeken az elemmel működő borotvákon bekapcsológomb található. Ezek az elemes borotvamarkolatok csillapító hatású mikrorezgéseket bocsátanak ki a súrlódás csökkentése, valamint a borotva még simább siklása érdekében. A Gillette elemes borotvái a Fusion5 Power és a Fusion5 ProGlide Power.

Akár elemes, akár manuális markolatot választ, a Gillette Fusion5 borotvacsaládba tartozó borotvabetétetek minden borotvamarkolattal használhatóak, így Ön nyugodtan cserélgetheti őket. Ezek a borotvák egy kattintással működő dokkolóval rendelkeznek, így Ön gyorsan és biztonságosan cserélhet borotvabetétet.

A Gillette borotvamarkolat külseje és fogása nem csupán a dizájn – gondos tervezés eredménye, hogy könnyen, stabilan és kényelmesen lehessen tartani.

Hasznosnak Találta A Cikket?