Arcborotválási tippek száraz vagy feszítő bőrhöz

A borotválkozás előkészítésének és elvégzésének módja fontos szerepet játszhat a száraz vagy feszítő bőr kialakulásában.Ez a probléma kiküszöbölhető az alábbi egyszerű lépésekkel, amelyeket a borotválkozás előtt és után kell elvégezni.

Egy kevés nyírással is maximális hatást érhet el. A Gillette® formázási tippjei, trükkjei és eszközei segítségével lélegzetelállító szakálla lehet.

A borotválkozás előtt:

Mossa meg az arcát és a nyakát szappanmentes arclemosóval vagy arcradírral, pl. a Fusion® ProSeries™ irritáció elleni arclemosóval. Ne használjon pipereszappant, mert az kiszárítja a bőrt.A hidratáló, kondicionáló vagy szappanmentes borotvazselék a minimálisra csökkentik a borotválás okozta bőrszárazságot.

A borotválkozás után:

Borotválkozás után azonnal hidratálja a bőrét, mert a felszínre kerülő bőrsejtek ilyenkor fogadják be a legjobban a nedvességet.A hidratálás végül megszűnteti a száraz, feszítő érzés.Próbálja ki aFusion ProSeries intenzív hűsítő aftershave krémet, melynek borotválkozás utáni, könnyű, kettő az egyben szerkezete úgy hidratál, hogy javítja a nedvesség napközbeni megtartását – hihetetlenül kényelmes befejezése a borotválkozásnak.

Hasznosnak Találta A Cikket?