Durvább szakáll ápolása

Ha borotválkozás közben kényelmetlenséget tapasztal, előfordulhat, hogy nem a szakálltípusának megfelelő borotválási módszert használja. Ne kínozza a szakállát: Ha megfogadja a következő tanácsokat, kényelmesebbé teheti a borotválkozást.

Arcmosás és hidratálás:

Használjon Fusion® ProSeries™ irritáció elleni arclemosót, hogy arcszőrzete puhábbá váljon a borotválás előtt. Ehhez borotválkozás előtt legalább három percen keresztül hidratálja bőrét meleg vízzel!

Válassza a megfelelőt!

A ProGlide® borotvazselé érzékeny bőrre védi a bőrt a megvágástól, ráadásul puhítja a szőrzetet, a borotva így kényelmesen siklik és hihetetlenül alapos borotváltságot eredményez.

Használjon korszerű borotvát!

Válasszon olyan többpengés borotvát, melynek a pengéi szorosan egymás mellett kerültek elhelyezésre. Ilyen a ProGlide cserélhető fejes borotva, amely csökkenti az egyes pengékre gyakorolt nyomást, így használata kényelmesebb, és kevésbe irritációval jár.

A nehezen bortválható területek maradjanak a végére!

Ha a felső ajak és a száj körüli részt hagyja a legvégére, a borotvazselének több ideje van beivódni a bőrbe, így még puhábbá és könnyebben vághatóvá teszi az arcszőrzetet.

Ellenőrizze a pengét!

Ha feszítő érzést vagy kényelmetlenséget tapasztal, cserélje le a borotvabetétet! Egyes borotvák krémezőcsíkja elhalványulással jelzi, amikor a borotválkozás már nem optimális körülmények között zajlik.

Hasznosnak Találta A Cikket?