Táplálja szakállát a King C. Gillette szakállolajjal

Hogyan használjuk a szakállolajat?

A nagyszerű szakáll egy műalkotás. De legyünk őszinték: még a leglenyűgözőbb szakállak is lehetnek kényelmetlenek.

Az arcszőrzet erősebb és durvább, mint a fejeden lévő szőrzet, és a szakáll alatt a bőrödet is megviselheti - elvégre több ezer szőrszál zsúfolódhat ezen a viszonylag kis területen.

Akár beszélnek róla a szakállas barátaid, akár nem, biztos lehetsz benne, hogy valamikor már szenvedtek a szakálluk alatti száraz bőrtől, viszketéstől és hámló bőrtől.

A megoldás? Táplálás - méghozzá sok. Ha tudod táplálni az elmédet és a testedet, akkor valószínűleg találsz időt arra is, hogy a szakálladat is tápláld.

Szakáll, ismerd meg a szakállolajat!

Mit csinál a szakállolaj?

A szakállolaj segít, hogy szakállad a lehető legjobban nézzen ki és legjobb érzetű legyen. A King C. Gillette szakállolajunk ezt növényi alapú olajok kombinációjával éri el: pontosabban a jojobaolaj, a szőlőmagolaj és az esti kankalinolaj segítségével.

Egy férfi, kezében KCG szakállolajjal

Az illata is jó, bergamott, szantálfa, cédrusfa, pacsuli és kardamom jegyeivel.

Kondicionálja a szakállat

A legtöbb szakállolaj, köztük a miénk is, könnyű, és soha nem zsíros tapintású. Ezáltal remekül kondicionálnak, így a szakállad érezhetően puhábbnak és simábbnak fog tűnni. Remek hír ez neked és a párodnak is.

Hidratálja a száraz bőrt

A szakállolaj nem csak a szakálladat táplálja, hanem az alatta lévő bőr kondicionálásában is segíthet. Az állad, az arcod és a nyakad bőrét nehezebb alaposan megmosni, ha azokat arcszőrzet borítja, ami azt jelenti, hogy a szakáll alatti bőröd viszketni és hámlani kezdhet.

Ha sötét szőrzeted van, a pelyhes bőr könnyen észrevehető, de ha rendszeresen használsz szakállmosószert és szakállolajat, az segíthet megelőzni a pelyhek megjelenését. Az ilyen termékekkel sokkal kényelmesebb lesz az arcod, és az önbizalmad is megmarad.

Előkészíti a szakálladat a nyíráshoz

A szakállolaj hidratáló és lágyító hatása miatt a durva szakállszőrzetet sokkal könnyebb formázni és ápolni. Még a leghosszabb szakállak is rendszeres nyírást igényelnek, hogy egészségesen nőjenek, és a formázás folyamata sokkal simább lesz, ha az arcszőrzeted puha.

Hogyan használjuk a szakállolajat?

Íme, hogyan teheted a szakállolajat a napi ápolási rutin részévé.

Hogyan alkalmazzunk szakállolajat

  1. Önts egy pár csepp szakállolajat a tenyeredbe.
  2. Masszírozd a szakállolajat az arcszőrzetedbe, ügyelve arra, hogy teljesen átfésüld.
  3. Próbálj meg lejutni egészen a szakállszőrzeted alatti bőrig

Milyen gyakran használjak szakállolajat?

Próbáld ki, hogy naponta kétszer alkalmazod a szakállolajat: egyszer a reggeli rutin részeként, és még egyszer lefekvés előtt. Ez segít abban, hogy arcszőrzeted puha, hidratált és táplált maradjon.

Nézd meg a King C. Gillette további szakállápolási tippjeit.

Hasznosnak Találta A Cikket?