Hogyan nyírjunk szakállt

Egy kevés nyírással is maximális hatást érhet el. A Gillette® formázási tippjei, trükkjei és eszközei segítségével lélegzetelállító szakálla lehet.

Első Lépés

Zuhanyzás után, száraz szakállt nyírjon. A szőrzet ilyenkor hidratált, ezért könnyebb vágni. A végső forma is jobban látható.

Második Lépés

Fésülje ki az arcszőrzetét. Ezzel eltüntetheti a csomókat, és ideális állapotba hozhatja szakállát az igazításhoz.

Harmadik Lépés

Az egyenletes nyírás érdekében használja az All Purpose Gillette Styler formázót – három fésűs feje egyenletes nyírást tesz lehetővé. A legjobb eredmény érdekében feszítse meg a bőrét a kezével, és söprő mozdulatokkal, az arcától távolodva vágjon.

Styler Gillette 3 en 1 para conseguir un corte uniforme

Negyedik Lépés

Ne feledje: ha elrontja, nincs Visszavonás gomb. A műveletet kezdje hosszabb fésűs fejjel, így jobban szabályozhatja a szőrzet hosszát. A legjobb formázás érdekében a nyakán és az arcán vágja rövidebbre a szőrt, az állán pedig hagyja hosszabbra, így fokozatos hosszúságú lesz. Merítsen ihletet ezekből a stílusokból.

Ötödik Lépés

A nyírás után a bajuszszőrzetét lefelé fésülje ki, az ajkak fölé érő szőrzet levágásához távolítsa el a fésűs fejeket.

Hatodik Lépés

A szőrzetet szükség szerint igazítsa meg ollóval.

Hetedik Lépés

A szakáll puhaságának és egészségének megőrzése érdekében használjon szakállolajat. Ez a könnyű, híg olaj segít megőrizni a szakáll és a bőr nedvességtartalmát, így a szőrzet puhává, könnyen kezelhetővé válik.

Hasznosnak Találta A Cikket?