Tekintse meg, hogy a Gillette hogyan segít a COVID-19 válságra reagálva.További részletek
close

MACH3® Start™ borotvák - Maximális kontrollhoz terveztük, vizes közegben is.

A 360°-os Aqua Grip™ markolattal a Gillette MACH3® Start™ borotvát maximális kontrollhoz terveztük, vizes közegben is.

MACH3® Start™ borotvák - Maximális kontrollhoz terveztük, vizes közegben is.

termék
 • grid view list view
loading image
 • Mach3® Start borotva

  A Gillette Mach3 Start férfi borotva alapos borotválkozást tesz lehetővé a bőr kipirosodása nélkül, használata pedig még a 10. alkalommal is kellemesebb élmény, mint az először használt, új eldobható borotváé (az eldobható Gillette BlueII Plus borotvához képest).

  A Mach3 Start borotva vizes közegben is kiválóan irányítható Aqua-Grip markolattal rendelkezik, a DuraComfort pengék pedig hosszan tartóan kényelmes borotválkozást tesznek lehetővé. A zselés krémezőcsík elősegíti a pengék siklását, miközben segít megóvni a bőrt a kipirosodás ellen. A nyomáshoz igazodó billenőfej megkönnyíti a borotválkozást (az eldobható Gillette BlueII Plus borotvához képest).

 • Mach3® Start pengék

  A Gillette Mach3 Start férfi borotvabetét alapos borotválkozást tesz lehetővé a bőr kipirosodása nélkül, használata pedig még a 10. alkalommal is kellemesebb élmény, mint az először használt, új eldobható borotváé (az eldobható Gillette BlueII Plus borotvához képest).

  Minden borotvabetéten három darab tartós DuraComfort penge, valamint zselés krémezőcsík található, amely segít megóvni a bőrt a kipirosodás ellen.

  A Mach3 Start borotvabetét bármelyik Mach3 borotvával használható.

WaitingImage