Szakállstílusok kerek arcú férfiaknak | Gillette Hungary

6 szakállstílus kerek arcokhoz

Bármilyen stílust feldobhatsz, de néhány szakáll egyszerűen jobban áll a kerek arcoknak. Népszerű stílustippek ehhez az arcformához: tartsd a szőrzetedet nyírva, kerüld a hosszú pajeszokat, és tartsd a nyírt nyakvonalat. A megfelelő stílus még karcsúsíthatja is az arcodat, így fiatalnak és elegánsnak tűnhetsz.

Ügyelj arra, hogy a legjobb eszközökkel rendelkezz, majd nézd meg ezeket a szakállstílusokat, hogy megtaláld a tökéleteset az arcodhoz.

Van Dyke szakáll

Ezt a megjelenést egy Sir Anthony van Dyck nevű festőnek (aki több mint 300 évvel ezelőtt élt) köszönhetjük. A „Van Dyke” alapvetően egy teljes kecskeszakáll, külön bajusszal.

„Short boxed” szakáll

Ennél a stílusnál a szakálladnak körbe kell ölelnie az arcodat. Használj szakállvágót, hogy az állad alatt egy határozott szakállvonalat hozz létre, az arcod oldalán pedig vágd vékonyra és rendezettre nyírva. Ez a Short Boxed Beard.

Balbo szakáll

Gondolj a „Short Boxed” szakállra, de pajesz nélkül. A Balbo szakállnak lebegő bajusza van, az állnál teltebb arcszőrzettel. Az arccsontok mentén egy ferde borotválás teszi teljessé a megjelenést.

Horgony szakáll

Kombinálj bajuszt némi arcszőrzettel az állkapocsvonal mentén, és máris megvan az úgynevezett Horgony szakáll. Mielőtt az arc többi részét tisztára borotválnád, határozd meg a szakáll formáját.

Kacsafarkú szakáll

A hegyes „kacsafarok” szakáll úgy néz ki, ahogyan hangzik. Ezt a stílust úgy alakítják ki, hogy az álladról úgy nézzen ki, mint egy kacsafarok: hosszú és hegyes, rövid oldalakkal és egy takaros bajusszal. Sűrű szakállszőrzetre lesz szükséged ahhoz, hogy ezt a stílust meg tudd valósítani.

Francia szakáll

Ez a stílus talán Franciaországból indult, de mindenhol népszerű; valószínűleg azért, mert kevés karbantartást igényel és jól néz ki. Kezdj el teljes szakállat növeszteni, majd borotvával borotváld tisztára az orcáidat és az állkapocsvonaladat. Csak a szád körül hagyd meg az arcszőrzetet.

Hasznosnak Találta A Cikket?