Férfiak kecskeszakállal | Gillette Hungary

A 4 legjobb kecskeszakáll-stílus, amit ki kell próbálnod

Nem kell teljes szakállat növesztened ahhoz, hogy jól nézzen ki az arcszőrzeted. Ha kerek arcod, szögletes arcformád vagy keskeny állad van, ismerkedj meg egy alulértékelt, klasszikus szakállstílussal: a kecskeszakállal. A bajusz nélküli kecskeszakáll a kerek arcok kedvelt stílusa, míg a Royale szakállas kecskeszakáll az erős állkapocsvonalakkal rendelkező arcokon mutat jól.


Mielőtt belevetnénk magunkat a legjobb stílusokba, kezdjük azzal, hogyan kell kecskeszakállat borotválni.

Hogyan borotváljuk a kecskeszakállat?

Az első dolog: győződj meg róla, hogy megvannak a megfelelő eszközeid. A Gillette All Purpose Styler & Beard Trimmer mindent tartalmaz, amire szükséged lehet, például három különböző hosszúságú fésűt: 6 mm, 4 mm és 2 mm. Fésüld át az arcszőrzetet borotválkozás előtt, hogy a nyíró ne duguljon el!

Gillette 4in1 styler és trimmelő készülék

Miután kiválasztottad a stílust, a szakáll vonalán vágd végig, ügyelve arra, hogy minden szőrszálad körülbelül 3-5 mm hosszú legyen (kb. ¼ hüvelyk). Miután végeztél, a precíziós nyíróval formázd meg a kecskeszakálladat, a nyaktól az orcák felé haladva.

Ezután mosd meg az arcodat, tapogasd szárazra a bőrödet, és kend be magad borotvahabbal. A kecskeszakáll határozott kontúrokkal mutat a legjobban, ezért itt veszi át a borotva az irányítást. Ügyelj arra, hogy az új kecskeszakállad körüli bőr tiszta legyen, friss borotvával és könnyű mozdulatokkal borotváld le. Miután végeztél, öblítsd le az arcodat, és hidratálj.

További útmutatásra van szükséged? Tekintsd meg a kecskeszakáll borotválásának és formázásának részletesebb lépéseit. Ha készen állsz, próbáld ki a következő négy kecskeszakáll-stílus egyikét!

4 kecskeszakáll stílus

A kecskeszakáll legfontosabb jellemzője, hogy a szakállad az oldalainál rövid, az álladnál pedig teltebb legyen. Tartsd élesen a vonalakat az arccsontod közelében!

Kecskeszakáll

A „körszakállnak” is nevezett kecskeszakáll stílus egy bajuszos állfolt. Használj vágót a szakáll formázásához, majd könnyű mozdulatokkal borotváld le teljesen csupaszra az arcod többi részét.

Kecskeszakáll bajusz nélkül

Hagyd ki a bajuszt - így az állad hosszabbnak fog tűnni. Használd a vágót a szakállad formájának megrajzolásához, majd borotváld le a maradék szőrzetet az ajkad felett és az arcod többi részén.

Kis kecskeszakáll

A kis kecskeszakáll pontosan az, aminek hangzik: egy kisebb kecskeszakáll. Ez a stílus segíthet abban is, hogy az áll hosszabbnak tűnjön.

Royale szakáll

Szintén egyfajta kecskeszakáll, a Royale Beard egy bajusz egy külön állfolttal. Használj vágót a formázáshoz, majd borotváld le a bajuszt és a szakállat összekötő szőrszálakat.

Hasznosnak Találta A Cikket?