King C. Gillette Áttetsző Borotvazselé

Előzze meg a borotválkozás okozta égető fájdalmat és élvezze a hűsítő érzést a King C. Gillette áttetsző borotvazselével, amely aloe verát és fehértea-kivonatot tartalmaz. 

Használja ezt a frissítő borotvazselét a száraz bőr hidratálásához borotválkozás előtt, hogy kényelmesebb legyen a borotválkozás, és csökkenjen a borotválkozás utáni irritáció kockázata.  

A termék átlátszó formulája azt jelenti, hogy pontosan láthatja, hová helyezi a borotvát, így elkerülheti a baleseteket, beleértve a borotválkozás közbeni vágásokat és sebeket, és segít, hogy az arcszőrzete a lehető legápoltabbnak tűnjön.  

A King C. Gillette áttetsző borotvazselé hamarosan a borotválkozási rutinja elengedhetetlen részévé válik, így megszabadulhat a borotválkozás okozta égető érzéstől. 

A Borotvazselé Használata 
LÉPÉS 1:

Nyomjon ki egy kevés King C. Gillette Áttetsző borotvazselét az ujjaira. 

LÉPÉS 2:

Vigye fel a borotvazselét az arc vagy a nyak azon területeire, amelyeket borotválni vagy kontúrozni szeretne. 

LÉPÉS 3:

Borotválja le és kontúrozza arcszőrzetét, mielőtt leöblítené a felesleges borotvazselét. 

FEHÉR TEÁVAL ÉS A KING C. GILLETTE JELLEGZETES ILLATÁVAL GAZDAGÍTVA

Fedezze fel a modern férfiasságot ezzel az új illattal, amely a friss citrus és a pezsgő gyömbér tökéletes keverékét kínálja a rózsaszín bors és ropogós menta árnyalataival kombinálva. A geránium, a bourbon és a nyugtató levendula kifinomult mélységet és virágosságot kölcsönöz, míg a krémes tonkabab, a meleg fás jegyek és a gazdag borostyán a magabiztosság érzését hagyja maga után.

Glicerinnel és növényi alapú összetevőkkel készítve, mint például az aloe vera és a fehértea-kivonat. A bőrt sima és kellemes tapintásúvá teszi.

Termékjellemzők És Előnyök

  • Úgy terveztük, hogy segítsen Önnek az ideális arcszőrzet kialakításában. 
  • Kímélő síkosító összetevői lehetővé teszik a borotva könnyed siklását a bőrön. 
  • Súrlódásgátló réteget képez a penge és a bőr között, amely védelmet biztosít a borotválkozás okozta égető érzés ellen. 
  • Könnyű leöblíteni. 
  • A formula glicerint és növényi alapú összetevőket tartalmaz, beleértve az aloe verát és a fehértea-kivonatot. 
  • A King C. Gillette jellegzetes illatával, a pacsuli, a szantálfa, a jázmin, a borsmenta és a rózsaszín bors jegyeivel modern, férfias illatot alkot. 

Ismerje meg precíziós eszközeink és minőségi ápolási termékeink választékát, alakítsa ki arcszőrzete stílusát otthon.