King C. Gillette Kétélű Penge

A King C. Gillette kétélű biztonsági pengék a klasszikus kézműves mesterséget és a XXI. századi élezési technológiát egyesítik, hogy precíz, tartós és megbízható borotvapengéket hozzanak létre. A King Camp Gillette eredeti, 1901-es borotvapengéi által inspirált, hihetetlenül erős, rozsdamentes acélból készült borotvapengék platinával megerősítve készülnek az extra tartósság érdekében, és súrlódásgátló bevonattal rendelkeznek a kényelmes, alapos borotválkozásért. 

A Kétélű Biztonsági Pengék Használata 
LÉPÉS 1:

Készítse elő arcát a borotválkozásra: mossa meg arcszőrzetét a King C. Gillette szakáll- és arclemosóval, majd kenje be arcát a King C. Gillette átlátszó borotvazselével. 

LÉPÉS 2:

Borotváljon szálirányban (a szőrzet növekedési irányával megegyező irányban), rövid mozdulatokkal, és a maximális pontosság érdekében a biztonsági borotvát 30°-os szögben tartva. 

LÉPÉS 3:

Cserélje ki a markolatot az óramutató járásával megegyező irányban forgatva, amíg a penge szorosan nem rögzül. 

LÉPÉS 4:

A kétélű biztonsági penge cseréjéhez tartsa a borotvát fejjel lefelé, csavarja ki a nyelet, és emelje le a védőelemet és a pengét. 

LÉPÉS 5:

Helyezzen egy új pengét a borotvafejre úgy, hogy a középső csavar és a két rögzítőcsap biztonságosan rögzítse azt, mielőtt visszahelyezné a védőburkolatot. 

LÉPÉS 6:

Helyezze vissza a markolatot az óramutató járásával megegyező irányba forgatva, amíg teljesen meg nem szorítja a pengét. 

Termékjellemzők És Előnyök

  • Olyan vékony rozsdamentes acélból készült, hogy külső alátámasztásra van szüksége ahhoz, hogy a vágóél merev és hatékony maradjon. 
  • A rozsdamentes acél védelmet nyújt a korrózió ellen.
  • A pengék platinabevonata extra szilárdságot és tartósságot biztosít. 
  • A súrlódásgátló bevonatnak köszönhetően a pengék kisebb ellenállással siklanak át az arcszőrzeten a kényelmesebb borotválkozás és az égő érzés kockázatának csökkentése érdekében. 
  • A penge közepén található perforációk segítik a borotva rögzítését, és lehetővé teszik a borotválkozás közbeni pontos pozicionálást. 
King C. Gillette szakálltermékek

Ismerje meg precíziós eszközeink és minőségi ápolási termékeink választékát, alakítsa ki arcszőrzete stílusát otthon.