King C. Gillette Borotva És Kontúrformázó

A King C. Gillette borotva és kontúrformázó alapos borotválást tesz lehetővé, és éles, tiszta vonalakat rajzol a szakáll és a bajusz köré. Az öt prémium pengével és a szakáll formázására tervezett beépített precíziós nyíróval ez a 2 az 1-ben borotva kényelmes borotválkozást biztosít, és lehetővé teszi az ápolt szakáll vagy az egyedi bajusz kialakítását. A precíz borotválkozás segít abban, hogy Ön a lehető legjobban nézzen ki és úgy is érezze magát. A legjobb eredmény érdekében használja együtt a King C. Gillette átlátszó borotvazselével. 

A Borotva És a Kontúrformázó Használata 
LÉPÉS 1:

Hidratálja és puhítsa szakállát a King C. Gillette szakáll- és arclemosóval. 

LÉPÉS 2:

Körkörös mozdulatokkal vigyen fel egy vékony réteg King C. Gillette áttetsző borotvazselét arra a területre, amelyet borotválni szeretne. 

LÉPÉS 3:

Borotválkozzon a King C. Gillette borotva és kontúrformázó használatával. A borotva hátulján található kontúrformázó pengével pontos éleket készíthet. 

Termékjellemzők És Előnyök

  • A Gillette ikonikus, 5 pengés borotvájának köszönhetően a pengék között rendkívül pontos (1,05 mm) távolság van, így még hatékonyabb a borotválkozás. 
  • A síkosító csík (más néven krémezőcsík) simább és kényelmesebb pengesiklást tesz lehetővé a bőrön. 
  • A borotvapengék puha mikrobarázdákkal ellátott rugókon helyezkednek el, amelyek a pontosabb borotválkozás érdekében segítenek finoman megfeszíteni a bőrt, mielőtt a szőrszálakat levágnák. 
  • A borotvabetét hátoldalán található kontúrformázó penge segíti a tiszta vonalak és a precíz élek kialakítását. 
  • A borotvanyél a könnyű irányíthatósághoz és a kényelmes fogáshoz optimalizálva készült. 
  • Nyitott kialakításának köszönhetően könnyen leöblíthető. 

Ismerje meg precíziós eszközeink és minőségi ápolási termékeink választékát, alakítsa ki arcszőrzete stílusát otthon.