MACH3® borotvák - stabil kialakítás, hosszú élettartam.

Fedezze fel a Gillette MACH3 borotvát és borotvabetéteket!

A három, acélnál is erősebb pengével ellátott Gillette MACH3 borotvák alaposabb* és kipirosodás nélküli borotválkozást tesznek lehetővé. A MACH3-mal a tizedik borotválkozás is kellemesebb, mint az első alkalom egy új eldobható borotvával*. A Gillette MACH3 DuraComfort pengéivel hosszabb ideig marad kellemes élmény a borotválkozás. A borotva továbbfejlesztett Skin Guard peremei előkészítik a szőrszálak levágását, a zselés krémezőcsík pedig segít megóvni a bőrt a kipirosodástól. A reszponzív pengefelfüggesztésnek köszönhetően a pengék szorosan rásimulnak a bőrfelületre.

Mindegyik MACH3 borotvabetét 15 kényelmes borotválkozásra elegendő. Mindegyik MACH3 borotva használható az összes MACH3 Turbo, Sensitive, Base és Start borotvabetéttel.

MACH3® borotvák - stabil kialakítás, hosszú élettartam.

termék
 • grid view list view
loading image
 • Gillette Mach3 Pengék

  A Gillette Mach 3 Turbo pótfejek acélerős pengékkel rendelkeznek, melyek hosszabb időre megőrzik éleiket (mint a Blue3 borotva). Élesebb pengékkel (az első 2 penge a Blue3-hoz képest), 15 kényelmes borotválkozáshoz kifejlesztve. Ezek a Gillette borotvák olyan krémezőcsíkkal rendelkeznek, amely segít megóvni a bőrt a kipirosodás ellen, továbbá bőrvédő mikrobarázdái megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik azt a borotválkozáshoz. A Mach3 férfi borotvabetétek az összes Mach3 borotvával használhatók.

  rating
  Összesített osztályzat
  ()

 • Gillette Mach3 Borotva

  A Gillette Mach3 manuális férfi borotvák acélerős pengékkel rendelkeznek, melyek hosszabb időre megőrzik éleiket (mint a Blue3 borotvák). Élesebb pengékkel (az első 2 penge a Blue3 borotvához képest), 15 kényelmes borotválkozáshoz kifejlesztve. Ezek a Gillette borotvák olyan krémezőcsíkkal rendelkeznek, amely segít megóvni a bőrt a kipirosodás ellen, továbbá bőrvédő mikrobarázdái megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik azt a borotválkozáshoz. A tökéletes borotválkozási élmény érdekében a Mach3 férfi borotva prémium markolattal rendelkezik, a szakértői tervezésnek köszönhetően pedig a súlya egyenletesen oszlik el. A Mach3 manuális férfi borotva az összes Mach3 borotvabetéttel használható.

WaitingImage