Tekintse meg, hogy a Gillette hogyan segít a COVID-19 válságra reagálva.További részletek
close

INFORMÁCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Skinguard Sensitive Borotva

FAQ


Mi az újdonság a SkinGuard Sensitive borotvában?
A Gillette SkinGuard Sensitive a legújabb, hiánypótló termékinnovációnk, melynek új technológiája az érzékeny bőrrel küzdő férfiakat célozza meg, akik olyan borotvát keresnek, amely elősegíti a bőrirritáció megelőzését. Ez az első, Gillette SkinGuard technológiát alkalmazó, klinikailag tesztelt borotva, mely két, optimális távolságban elhelyezett penge közt található, és elnyeli a kéz által kifejtett nyomást borotválkozás közben, hogy a borotvapengék enyhébb erővel feszüljenek az érzékeny bőrnek. A SkinGuard ezenfelül kisimítja a bőrt, így megóvja a pengéktől, csökkenti a szőrhúzást, valamint enyhén megemeli a pengéket, hogy azok csak a szükséges mértékig érintkezzenek az érzékeny bőrrel. Mindezt összegezve alapos és kényelmes borotválkozást nyújt az érzékeny bőrű férfiak számára.

A SkinGuard összehasonlítása a többi kétpengés borotvával
A Gillette SkinGuard Sensitive, a SkinGuard technológiának köszönhetően, eltér a hagyományos kétpengés borotváktól, hiszen sokkal kényelmesebb borotválkozást biztosít az érzékeny bőrű férfiak számára. Ez a Gillette saját szabadalmaztatott technológiája. Nincs még egy olyan, kifejezetten érzékeny bőrű férfiaknak szánt borotva, amely az egyedi SkinGuard technológiát tartalmazná. A SkinGuard ott található, ahol általában a 2., 3. és 4. pengék helyezkednek el. További részletekért arra vonatkozóan, hogy a SkinGuard mennyiben múlja felül a hagyományos kétpengéjű borotvákat (például a Gillette Sensor vagy Sensor Excel borotvákat), látogasson el a Gillette.hu weboldalra!

A SkinGuard összehasonlítása a többi ötpengés borotvával
Az érzékeny bőrű férfiak esetében a többpengés borotvák okozta irritáció fokozhatja az érzékenységet. Különleges kialakításának köszönhetően a Gillette SkinGuard Sensitive borotvabetét olyan érzékeny bőrű férfiak számára készült, akik hajlandóak engedni a borotválkozás alaposságából, hogy cserébe a bőr nagyobb kényelemben részesüljön. Ez a Gillette saját szabadalmaztatott technológiája. Nincs még egy olyan, kifejezetten érzékeny bőrű férfiaknak szánt borotva, amely az egyedi SkinGuard technológiát tartalmazná. A SkinGuard ott található, ahol általában a 2., 3. és 4. pengék helyezkednek el.

Mi a különbség az érzékeny bőr és az orvosilag diagnosztizált krónikus borotválkozás utáni pörsenés között?
Az érzékeny bőr egy gyakori állapot, melyet mindenki saját maga állapít meg. Noha nincs egyértelmű meghatározása, leginkább olyan tünetekkel jellemezhető, mint a bőrpír, a húzódó bőr, a viszketés, valamint az égő, csípő érzés, és akkor válik különösen feltűnővé, amikor az érzékeny bőrt különféle irritáló szereknek, például szappannak, kozmetikumoknak vagy más, hasonló terméknek teszik ki. Igaz ugyan, hogy az érzékeny bőr jelensége a test legtöbb területén előfordulhat, azonban ez az arcon a leggyakoribb. Régebben a nők gyakrabban számoltak be érzékeny bőrről, mint a férfiak, a kutatások azonban kimutatták, hogy az elmúlt öt év során egyre több férfi ítéli érzékenynek a bőrét.

A borotválkozás utáni pörsenés a krónikus bőrirritáció egy súlyos formája, mely a borotválkozás hatására jelentkezik, különösen göndör szőr esetén. A szőr leborotválása benőtt szőrszálakat eredményezhet, mely pedig gyulladásos reakciót vált ki, ami pörsenéshez vezet. A pörsenés másodlagos fertőzéssel is járhat. A borotválkozás utáni pörsenés a bőr hiperpigmentációját és sebhelyeket is okozhat.

Tudnak az érzékeny bőrű férfiak számára borotválkozás előtti vagy utáni módszereket javasolni?
Az érzékeny bőr védelmét következetes borotválkozási szokásokkal lehet fokozni:
• Hidratálás – borotválkozás előtt mindenképpen nedvesítse be szakállát, akár a zuhanyzás közben, akár közvetlenül utána borotválkozik. A borosta a nedvesség hatására felpuhul, ezáltal könnyebben vágható. A hajszálakhoz hasonlóan a nedves szőrszálakat is könnyebb vágni, mint a szárazakat.
• Habosítás – használjon megfelelő mennyiségű borotválkozás előtti terméket, például SkinGuard Sensitive borotvazselét vagy -habot, hogy a borotvahúzások simábbak legyenek.
• Borotválkozás – különösen az érzékeny bőrű férfiak borotválkozzanak olyan termékkel, mint a Gillette SkinGuard, melyet kifejezetten az irritáció megelőzésére készült.
• Nyugtatás – mindenképpen használjon borotválkozás utáni terméket, hogy a bőr borotválkozás után is hidratált maradjon!

A SkinGuard Sensitive más Gillette markolatokkal – például a Fusion5/Fusion markolattal – is használható?
Igen, az új SkinGuard Sensitive borotvabetét a többi Gillette Fusion5 markolattal is használható.

A SkinGuard Sensitive más Gillette markolatokkal – például a Mach3 markolattal – is használható?
Nem, az új SkinGuard Sensitive borotvabetét nem kompatibilis a MACH3 markolatokkal.

A SkinGuard Sensitive rendelkezik Flexball technológiával?
A SkinGuard Sensitive borotvabetét rögzíthető a Flexball markolathoz, hogy végighaladjon az arc kontúrvonalán, de az új technológia már magába a borotvabetétbe is be van építve.

Osztályzatok és vélemények

Ratings And Reviews Disclaimer