Tekintse meg, hogy a Gillette hogyan segít a COVID-19 válságra reagálva.További részletek
close

Gillette GYIK

FAQ


FAQ Image Component

 1. Melyik Gillette borotvabetét használható a borotvámmal?

  A leghatékonyabb borotválkozás érdekében a borotvanyélhez tervezett borotvabetét használatát javasoljuk. A kapcsolódó információk az adott borotva termékoldalán olvashatók. Ha pedig azt szeretné megtudni, hogy mely borotvapengék kompatibilisek az adott borotvanyéllel, tekintse meg a lenti táblázatot, vagy töltse le a teljes listát.

  RAZOR TYPE BLADE COMPATIBILITY
  Fusion5 ProglideBorotvákMinden Fusion5 ProGlide és Fusion5 pengéhez
  FPGStyler formázó – Szakállnyíró és pengeMinden Fusion5 ProGlide és Fusion5 pengéhez
  Fusion5BorotvákMinden Fusion5 ProGlide és Fusion5 pengéhez
  Mach3BorotvákMinden MACH3 pengéhez
  Vissza az elejére
 2. Mi a különbség a Gillette Power borotvák és a nem Power típusú borotvák között?

  A Gillette elektromos borotváinak alapelemei megegyeznek a kézi borotvák alapelemeivel, bekapcsolva azonban rezegnek. Az elektromos borotva 1 db AAA méretű elemmel működik, és a borotvanyélen található gomb segítségével kapcsolható be. 8 perc elteltével automatikusan kikapcsol, de ismét bekapcsolható. Minden elektromos borotva használható a zuhany alatt is (Shower-safe®). Továbbá az elektromos borotvák betétje kompatibilis az adott kézi alapborotva betétjével, a Fusion5 borotvacsalád esetében (Fusion5, ProGlide, Styler) pedig a Fusion5 borotvabetétek minden Fusion5 borotvanyéllel használhatók.

  Vissza az elejére
 3. Hogyan érhetem el a Gillette ügyfélszolgálatát? Hogyan írhatok megjegyzést?

  Ha a Gillette termékeivel kapcsolatos kérdése vagy közlendője van, hívjon bennünket a 1 800 445 5388 telefonszámon, vagy +küldjön nekünk e-mailt.   

  Vissza az elejére
 4. Melyik Gillette borotva a legmegfelelőbb szakállvágáshoz vagy -formázáshoz?

  Bármelyik Gillette borotvával formában tarthatja a szakállát, de jóval egyszerűbb lesz a dolga, ha fejlettebb borotvát használ. A FlexBall™ technológiát alkalmazó Gillette Fusion5 ProGlide Power Razor borotvában és az ehhez hasonló többpengés borotvarendszerekben a pengék közelebb helyezkednek el egymáshoz, így a borotva kevésbé ingerli a bőrt, és sokkal kényelmesebb használni.

  Ha a szakálla finomhangolást igényel, tekintse meg a Gillette ProGlide Styler Beard Trimmer & Power Razor borotvát.A Braun® által fejlesztett, könnyen kezelhető és pontos 3 az 1-ben elektromos formázó egyenletesen nyír, precízen borotvál, és pontosan vágja a széleket.

  A szakállformázáshoz ötleteket és inspirációt meríthet a Gillette arcszőrzet-formázási videóiból.

  Vissza az elejére
 5. Milyen tartós a Gillette Fusion5 ProGlide penge?

  A Fusion5 ProGlide penge akár egy hónapnyi borotválkozásra is elegendő. A krémezőcsík tartósságát úgy növelheti, hogy a borotvát a borotvatokban vagy felfelé fordítva – a nedves felületektől távol – tartja.

  Vissza az elejére
 6. Újrahasznosítható-e a használt penge és nyél?

  Borotváink és borotvabetéteink jelenleg nem minősülnek újrahasznosíthatónak. A P&G-nek a fenntarthatóságot elősegítő lépéseiről vállalati fenntarthatósági oldalunkon olvashat.

  Vissza az elejére
 7. Mit tanácsol a Gillette a jobb borotválkozás érdekében?

  A termékeink mögött álló több mint egy évszázadnyi tapasztalat és innováció bizonyítja, hogy értünk a borotválkozáshoz. Kiindulópontként webhelyünk hogyan kell borotválkozni tematikájú cikkeinek és videóinak megtekintését javasoljuk. Ha már tisztában van az alapokkal, nézze meg a az arcszőr formázásával kapcsolatos videókat. A Gillette YouTube™-csatornáján még több videót talál.

  Vissza az elejére
 8. Hol gyártják a Gillette termékeit?

  A Gillette pengéit 1905 óta Bostonban gyártják. A termékeink iránti globális kereslet növekedésével gyártókapacitásunkat a világ több országában bővítettük. Ugyanakkor büszkék vagyunk rá, hogy legjobb pengéinket továbbra is itthon, Boston városában (Massachusetts, USA) gyártjuk.

  Vissza az elejére
 9. Hol találom a Gillette állásajánlatait?

  Az álláslehetőségekkel kapcsolatban vállalati P&G állásajánlatok oldalunkon talál bővebb információt.

  Vissza az elejére
 10. Hol találok információt a Gillette női borotváival kapcsolatban?

  A Gillette Venus borotvát kifejezetten a női test jellegzetes hajlataira, íveire terveztük. Ez a világ legnagyobb darabszámban értékesített női borotvamárkája. További információk: www.gillettevenus.hu/hu-hu. A Venus borotvákhoz is létezik Gillette Shave Plan előfizetés.

  Vissza az elejére