Tekintse meg, hogy a Gillette hogyan segít a COVID-19 válságra reagálva.További részletek
close

A MINDENTUDÓ SZAKÁLLNYÍRÓ

A VÍZÁLLÓ TÖBBFUNKCIÓS GILLETTE® BOROTVA TÖKÉLETES ESZKÖZ A NYĺRÁSHOZ, BOROTVÁLKOZÁSHOZ, FORMÁZÁSHOZ ÉS A HIBÁTLAN FAZON KIALAKÍTÁSÁHOZ.
HASZNÁLATÁVAL BÁRMILYEN FAZON KÖNNYEN MEGFORMÁZHATÓ
NYÍRÁS
A Gillette vízálló nyírója három különböző hosszúság beállítására alkalmas cserélhető fésűs fejjel rendelkezik, az egyenletes nyírás és a precíz kontúrok kialakítása érdekében.
BOROTVÁLÁS
A tökéletes borotválkozáshoz a Gillette által kínált bármelyik Gillette® Fusion5® borotvabetét használható, az alapos és kényelmes borotválkozás érdekében.
FORMÁZÁS
A borotválkozás utolsó lépéseként használja a precíziós nyírót! Csak fordítsa meg a borotvát, és könnyű irányíthatósággal a nehezen hozzáférhető területeket is eléri, valamint határozott kontúrokat formázhat!
EGYETLEN FORMÁZÓ.
MINDEN AMI A BOROTVÁLKOZÁSHOZ KELL.
TÖBBFUNKCIÓS GILLETTE STYLER BOROTVA
Minőségi Fusion5® ProGlide® pengékkel és a Braun mérnöki fejlesztésű technológiával. A Gillette STYLER formázó vízálló, így akár zuhanyozás közben is használható.
4 FÉLE HOSSZÚSÁGBEÁLLÍTÁS
Három különböző hosszúság beállítására (2, 4, illetve 6 mm-es) képes, cserélhető fésűs fej az egyenletes nyírás és a kontúrkövetés érdekében.
PROGLIDE PENGÉK
A lenyűgöző teljesítmény érdekében a borotvához tartozik egy Gillette Fusion5® ProGlide® borotvabetét, precíziós nyíróval. 
TOVÁBBI RÉSZLETEK
Sajátítsa el a különféle fazonok megformázását a Gillette STYLER borotva segítségével! Tetszőlegesen kialakítható arcszőrzetstílusok és további tippek a Gillette-től.