Tekintse meg, hogy a Gillette hogyan segít a COVID-19 válságra reagálva.További részletek
close

Szakállnyírók: Gillette Styler

Az All Purpose Gillette STYLER formázó a Fusion5 ProGlide pengéit és a Braun mérnöki tervezésű nyíróját ötvözi magában: így az eszköz egyenletesen nyír, alaposan borotvál, és pontosan formáz. Bármilyen is legyen a kiszemelt stílus, kialakítását tökélyre fejlesztheti! Az arcszőrzet formázására szolgáló eszköz többféle funkciót kínál, és kiváló teljesítményt nyújt.
A Gillette STYLER formázó Fusion5 ProShield, Fusion5 ProGlide és Fusion5 pengékkel használható.

Szakállnyírók: Gillette Styler

termék
 • grid view list view
loading image
 • GILLETTE STYLER™ TÖBBFUNKCIÓS BOROTVA: nyíró, borotva és formázó

  A Gillette All Purpose Styler formázó egyenletesen nyír, simára borotvál, és precízen formázza meg a kontúrokat. A formázó segítségével bármilyen arcszőrzetstílus kialakítható:

  A Gillette All Purpose Styler formázón egyaránt megtalálhatóak a Fusion ProGlide pengéi és a Braun által tervezett nyíró; ennek köszönhetően egyenletesen nyír, alaposan borotvál, és pontosan formáz. Ez a mindentudó eszköz vízálló, és zuhanyzás közben is használható, így Ön tusolás közben is kedvére formázhat. Ezenkívül a készülékre bármelyik Gillette Fusion pótfej felhelyezhető, így egyedi arcszőrzetének kialakításához mindössze egyetlen eszközre van szükség.

  rating
  Összesített osztályzat
  (8)

WaitingImage

Arcszőrzet stílusok

Fedezzen fel új stílusokat, és sajátítsa el őket könnyedén!

Arcszőrzet stílusok