Tekintse meg, hogy a Gillette hogyan segít a COVID-19 válságra reagálva.További részletek
close

MACH3® Turbo borotvák - stabil kialakítás, hosszú élettartam

Fedezze fel a Gillette MACH3 Turbo borotvákat és borotvabetéteket!

A három, acélnál is erősebb pengével ellátott Gillette MACH3 Turbo borotvák alaposabb* és kipirosodás nélküli borotválkozást tesznek lehetővé. A MACH3-mal a tizedik borotválkozás is kellemesebb, mint az első alkalom egy új eldobható borotvával*. A Gillette MACH3 Turbo DuraComfort pengéivel hosszabb ideig marad kellemes élmény a borotválkozás. A borotva továbbfejlesztett Skin Guard peremei előkészítik a szőrszálak levágását, a zselés krémezőcsík pedig segít megóvni a bőrt a kipirosodástól. A reszponzív pengefelfüggesztésnek köszönhetően a pengék szorosan rásimulnak a bőrfelületre.

Mindegyik MACH3 borotvabetét 15 kényelmes borotválkozásra elegendő. Mindegyik MACH3 borotva használható az összes MACH3 Turbo, Sensitive, Base és Start borotvabetéttel.

MACH3® Turbo borotvák - stabil kialakítás, hosszú élettartam

termék
  • grid view list view
loading image
  • Gillette Mach3 Turbo Borotva

    A Gillette Mach 3 Turbo férfi borotvák acélerős pengékkel rendelkeznek, melyek hosszabb időre megőrzik éleiket (mint a Blue3 borotva) Az élesebb, Turbo pengékkel (az első 2 penge a Blue3-hoz képest) ellátott Mach3 borotvát 15 kényelmes borotválkozáshoz fejlesztették ki. A Gillette borotvák hosszantartó krémezőcsíkkal rendelkeznek, amely páratlan pengesiklást kölcsönöz a borotvának. A Mach3 Turbo borotva bőrvédő mikrobarázdái megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik azt a borotválkozáshoz. A nagyszerű borotválkozási élmény érdekében a Mach3 férfi borotva prémium markolattal rendelkezik, a szakértői tervezésnek köszönhetően pedig a súlya egyenletesen oszlik el. A Mach3 Turbo férfi borotva az összes Mach3 borotvabetéttel használható.!

  • Gillette Mach3 Turbo Pengék

    A Gillette Mach 3 Turbo pótfejek acélerős pengékkel rendelkeznek, melyek hosszabb időre megőrzik éleiket (mint a Blue3 borotva). Az élesebb, Turbo pengékkel (az első 2 penge a Mach3-hoz képest) ellátott Mach3 Turbo borotvát 15 kényelmes borotválkozáshoz fejlesztették ki. A Gillette borotvák hosszan tartó krémezőcsíkkal rendelkeznek, amely páratlan pengesiklást kölcsönöz a borotvának. A Mach3 Sensitive borotva bőrvédő mikrobarázdái megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik azt a borotválkozáshoz. A Mach3 Turbo férfi borotvabetétek az összes Mach3 borotvával használhatók.

WaitingImage