Tekintse meg, hogy a Gillette hogyan segít a COVID-19 válságra reagálva.További részletek
close

MACH3® Sensitive borotvák - stabil kialakítás, hosszú élettartam.

Fedezze fel a Gillette MACH3 Sensitive borotvát és borotvabetéteket!

A három, acélnál is erősebb pengével ellátott Gillette MACH3 Sensitive borotvák alaposabb* és kipirosodás nélküli borotválkozást tesznek lehetővé. A MACH3-mal a tizedik borotválkozás is kellemesebb, mint az első alkalom egy új eldobható borotvával*. A Gillette MACH3 Sensitive DuraComfort pengéivel hosszabb ideig marad kellemes élmény a borotválkozás. A borotva továbbfejlesztett Skin Guard peremei előkészítik a szőrszálak levágását, a zselés krémezőcsík pedig segít megóvni a bőrt a kipirosodástól. A reszponzív pengefelfüggesztésnek köszönhetően a pengék szorosan rásimulnak a bőrfelületre.

Mindegyik MACH3 borotvabetét 15 kényelmes borotválkozásra elegendő. Mindegyik MACH3 borotva használható az összes MACH3 Turbo, Sensitive, Base és Start borotvabetéttel.

MACH3® Sensitive borotvák - stabil kialakítás, hosszú élettartam.

termék
 • grid view list view
loading image
 • Gillette Mach3 Sensitive Pengék

  A Gillette Mach 3 Turbo férfi borotvák és pótfejek acélerős pengékkel rendelkeznek, melyek hosszabb időre megőrzik éleiket (mint a Blue3 borotva). Az élesebb pengékkel (az első 2 penge a Blue3-hoz képest) ellátott Gillette borotvákat 15 kényelmes borotválkozáshoz fejlesztették ki. A hosszan tartó krémezőcsík páratlan pengesiklást kölcsönöz a borotvának. A Mach3 Sensitive borotva bőrvédő mikrobarázdái megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik azt a borotválkozáshoz. A Mach3 Sensitive férfi borotvabetétek az összes Mach3 borotvával használhatóak.

  rating
  Összesített osztályzat
  (1)

 • Gillette Mach3 Sensitive Borotva

  A Gillette Mach3 Sensitive férfi borotvák acélerős pengékkel rendelkeznek, melyek hosszabb időre megőrzik éleiket (mint a Blue3 borotvák). Élesebb pengékkel (az első 2 penge a Blue3-hoz képest), 15 kényelmes borotválkozáshoz kifejlesztve. A Mach3 Sensitive borotva bőrvédő mikrobarázdái megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik azt a borotválkozáshoz. A nagyszerű borotválkozási élmény érdekében a Mach3 prémium borotvamarkolat súlya a szakértői tervezésnek köszönhetően egyenletesen oszlik el. A Mach3 Sensitive férfiborotvák az összes Mach3 borotvabetéttel használhatók.

WaitingImage