MACH3® BOROTVÁK

Ismerje meg a Gillette MACH3 termékcsalád 3 pengés borotváit és pengéit!

A Gillette MACH3 borotvák alaposabb* borotválkozást tesznek lehetővé, ráadásul a bőr kipirosodása nélkül. A MACH3-mal a tizedik borotválkozás is kellemesebb, mint az első alkalom egy új eldobható borotvával*. A Gillette MACH3 DuraComfort pengéivel hosszabb ideig marad kellemes élmény a borotválkozás. A borotva továbbfejlesztett Skin Guard peremei előkészítik a borosták levágását, a zselés krémezőcsík pedig hozzájárul a bőr a kipirosodás elleni védelméhez. Az úgynevezett reszponzív pengefelfüggesztésnek köszönhetően a pengék szoros kontaktusban maradnak a bőrfelülettel.

*a Blue II Plus eldobható borotvához képest

MACH3® BOROTVÁK

termék
 • grid view list view
loading image
 • Mach3 Turbo borotva

  Fokozza a MACH3 borotválkozás élményét! A Gillette MACH3 Turbo borotva élesebb pengékkel rendelkezik,* és alaposabb, kevesebb irritációval járó borotválkozást tesz lehetővé.**A turbóvágó pengék könnyebben nyírják és sokkal kevésbé húzzávagy rángatják a borostát, így páratlan borotválkozási élményt kínálnak.*** A hosszan tartó krémezőcsík pedig elősegíti a MACH3 Turbo könnyű siklását a bőrön, így kivételesen kényelmes.A borotva 2x több Skin Guard bőrvezető barázdát tartalmaz az egyenletes borotválkozás érdekében.**** Rugalmas pengefelfüggesztésének köszönhetően a pengék együtt élnek az arcbőrrel, a nyomásérzékeny billenőfej pedig követi az arc kontúrvonalait: így még kényelmesebb és egyszerűbb a borotválkozás.+Még 10 használat után is kellemesebb borotválkozási élményt nyújt, mint egy eldobható borotva az első alkalommal.++Próbálja ki MACH3 borotvazselékkel!

  *Az első két penge a MACH3 borotvához képest.**A Blue II Plus eldobható borotvához képest.***Az első két penge a Blue II Plus eldobható borotvához képest.****A MACH3 borotvához képest.+A Blue II Plus eldobható borotvához képest.++Összteljesítmény a Blue II Plus eldobható borotvához képest.

 • MACH3® Turbo borotvapengék

  Fokozza a MACH3 borotválkozás élményét! A Gillette MACH3 Turbo borotva élesebb pengékkel rendelkezik,* és alaposabb, kevesebb irritációval járó borotválkozást tesz lehetővé.**

  A turbóvágó pengék könnyebben nyírják és sokkal kevésbé húzzá
  vagy rángatják a borostát, így páratlan borotválkozási élményt kínálnak.*** A hosszan tartó krémezőcsík pedig elősegíti a MACH3 Turbo könnyű siklását a bőrön, így kivételesen kényelmes.

  A borotva 2x több Skin Guard bőrvezető barázdát tartalmaz az egyenletes borotválkozás érdekében.**** Rugalmas pengefelfüggesztésének köszönhetően a pengék együtt élnek az arcbőrrel, a nyomásérzékeny billenőfej pedig követi az arc kontúrvonalait: így még kényelmesebb és egyszerűbb a borotválkozás.+

  Még 10 használat után is kellemesebb borotválkozási élményt nyújt, mint egy eldobható borotva az első alkalommal.++

  Próbálja ki MACH3 borotvazselékkel!


  *Az első két penge a MACH3 borotvához képest.
  **A Blue II Plus eldobható borotvához képest.
  ***Az első két penge a Blue II Plus eldobható borotvához képest.
  ****A MACH3 borotvához képest.
  +A Blue II Plus eldobható borotvához képest.
  ++Összteljesítmény a Blue II Plus eldobható borotvához képest.

 • MACH3® Sensitive borotvapengék

  Ezek a nyugtató hatású és megbízható teljesítményű borotvák eredményes, kevesebb irritációval járó borotválást tesznek lehetővé, még az érzékeny bőrön is.*

  Később, irritáció. A termék tulajdonságai: A három darab PowerGlide penge lenyűgöző pontosságot biztosít; A rugóra szerelt pengék automatikusan alkalmazkodnak a nyomás mértékéhez; A Microfin védőbarázdák megelőzik a bőr megvágását.

  * A MACH3 borotvák a. Gillette® CustomPlus® (korábban M3POWER néven értékesített) borotvákhoz képest

 • MACH3® borotvapengék

  Folyamatos kényelem és teljesítmény. Pontosabban és kevesebb irritációval végezhető a borotválás. A borotva 2-szer hosszabb ideig tart, mint az eldobható borotvák.*
  A termék tulajdonságai:
  A három korszerű, súrlódásgátló penge kevesebb irritációval távolítja el az egyes szőrszálakat;
  Az öt Comfort Guard Microfin barázda kisimítja a bőrt, a borotválás így még könnyebben végezhető;
  A nedvesítő csík elhalványul, amikor csökken a hatékonyság.

  * A MACH3 borotvák a kétpengés Gillette® eldobható borotvákhoz képest, a borotválások átlagos számát figyelembe véve, amely a fogyasztók 2010–es és 2011-es országos felmérésekre adott válaszaiból derül ki

  rating
  Összesített osztályzat
  ()

 • Mach3® Start pengék

  A Gillette Mach3 Start férfi borotvabetét alapos borotválkozást tesz lehetővé a bőr kipirosodása nélkül, használata pedig még a 10. alkalommal is kellemesebb élmény, mint az először használt, új eldobható borotváé (az eldobható Gillette BlueII Plus borotvához képest).

  Minden borotvabetéten három darab tartós DuraComfort penge, valamint zselés krémezőcsík található, amely segít megóvni a bőrt a kipirosodás ellen.

  A Mach3 Start borotvabetét bármelyik Mach3 borotvával használható.

 • Mach3 borotva

  A Mach3 borotva alapos borotválkozást tesz lehetővé, már egyetlen lehúzással*.

  A borotva pengéi 50%-kal kevesebb nyomást igényelnek a bőrön, ezért garantált a bőrpír nélküli arcbőr.

  *A Gillette 2-pengés, billenőfejes eldobható borotváihoz képest (Ultragrip/BlueII Plus/Custom Plus)

 • Mach3® Start borotva

  A Gillette Mach3 Start férfi borotva alapos borotválkozást tesz lehetővé a bőr kipirosodása nélkül, használata pedig még a 10. alkalommal is kellemesebb élmény, mint az először használt, új eldobható borotváé (az eldobható Gillette BlueII Plus borotvához képest).

  A Mach3 Start borotva vizes közegben is kiválóan irányítható Aqua-Grip markolattal rendelkezik, a DuraComfort pengék pedig hosszan tartóan kényelmes borotválkozást tesznek lehetővé. A zselés krémezőcsík elősegíti a pengék siklását, miközben segít megóvni a bőrt a kipirosodás ellen. A nyomáshoz igazodó billenőfej megkönnyíti a borotválkozást (az eldobható Gillette BlueII Plus borotvához képest).

 • Mach3 Sensitive borotva


  A Mach3 Sensitive borotva alaposabb és kevesebb irritációval járó borotválkozást tesz lehetővé még érzékeny bőrön is, a Blue II Plus eldobható borotvához képest.

  A hosszan tartó kényelem érdekében a Mach3 Sensitive borotva DuraComfort pengékkel rendelkezik. Extra síkosító krémezőcsíkja felveszi az irritációval a küzdelmet, a sima borotválkozás érdekében pedig 2x több bőrvédő mikrobarázdát tartalmaz, mint a Blue 3 eldobható borotva.

  Reszponzív pengefelfüggesztésének köszönhetően a pengék folyamatosan kontaktusban maradnak a bőrrel, a nyomáshoz igazodó billenőfej pedig követi a kontúrokat a Blue II Plus eldobható borotvákhoz képest.

  Még 10 használatot követően is kellemesebb borotválkozási élményt nyújt, mint a Blue II Plus eldobható borotva az első alkalommal.

WaitingImage