Tekintse meg, hogy a Gillette hogyan segít a COVID-19 válságra reagálva.További részletek
close

Stabil kialakítás, hosszú élettartam

Ismerje meg a Gillette MACH3 termékcsalád 3 pengés borotváit és pengéit!

A Gillette MACH3 borotvák alaposabb* borotválkozást tesznek lehetővé, ráadásul a bőr kipirosodása nélkül. A MACH3-mal a tizedik borotválkozás is kellemesebb, mint az első alkalom egy új eldobható borotvával*. A Gillette MACH3 DuraComfort pengéivel hosszabb ideig marad kellemes élmény a borotválkozás. A borotva továbbfejlesztett Skin Guard peremei előkészítik a borosták levágását, a zselés krémezőcsík pedig hozzájárul a bőr a kipirosodás elleni védelméhez. Az úgynevezett reszponzív pengefelfüggesztésnek köszönhetően a pengék szoros kontaktusban maradnak a bőrfelülettel.

*a Blue II Plus eldobható borotvához képest

Stabil kialakítás, hosszú élettartam

termék
 • grid view list view
loading image
 • Gillette Mach3 Turbo Borotva

  A Gillette Mach 3 Turbo férfi borotvák acélerős pengékkel rendelkeznek, melyek hosszabb időre megőrzik éleiket (mint a Blue3 borotva) Az élesebb, Turbo pengékkel (az első 2 penge a Blue3-hoz képest) ellátott Mach3 borotvát 15 kényelmes borotválkozáshoz fejlesztették ki. A Gillette borotvák hosszantartó krémezőcsíkkal rendelkeznek, amely páratlan pengesiklást kölcsönöz a borotvának. A Mach3 Turbo borotva bőrvédő mikrobarázdái megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik azt a borotválkozáshoz. A nagyszerű borotválkozási élmény érdekében a Mach3 férfi borotva prémium markolattal rendelkezik, a szakértői tervezésnek köszönhetően pedig a súlya egyenletesen oszlik el. A Mach3 Turbo férfi borotva az összes Mach3 borotvabetéttel használható.!

 • Gillette Mach3 Turbo Pengék

  A Gillette Mach 3 Turbo pótfejek acélerős pengékkel rendelkeznek, melyek hosszabb időre megőrzik éleiket (mint a Blue3 borotva). Az élesebb, Turbo pengékkel (az első 2 penge a Mach3-hoz képest) ellátott Mach3 Turbo borotvát 15 kényelmes borotválkozáshoz fejlesztették ki. A Gillette borotvák hosszan tartó krémezőcsíkkal rendelkeznek, amely páratlan pengesiklást kölcsönöz a borotvának. A Mach3 Sensitive borotva bőrvédő mikrobarázdái megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik azt a borotválkozáshoz. A Mach3 Turbo férfi borotvabetétek az összes Mach3 borotvával használhatók.

 • Gillette Mach3 Sensitive Pengék

  A Gillette Mach 3 Turbo férfi borotvák és pótfejek acélerős pengékkel rendelkeznek, melyek hosszabb időre megőrzik éleiket (mint a Blue3 borotva). Az élesebb pengékkel (az első 2 penge a Blue3-hoz képest) ellátott Gillette borotvákat 15 kényelmes borotválkozáshoz fejlesztették ki. A hosszan tartó krémezőcsík páratlan pengesiklást kölcsönöz a borotvának. A Mach3 Sensitive borotva bőrvédő mikrobarázdái megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik azt a borotválkozáshoz. A Mach3 Sensitive férfi borotvabetétek az összes Mach3 borotvával használhatóak.

  rating
  Összesített osztályzat
  (1)

 • Gillette Mach3 Pengék

  A Gillette Mach 3 Turbo pótfejek acélerős pengékkel rendelkeznek, melyek hosszabb időre megőrzik éleiket (mint a Blue3 borotva). Élesebb pengékkel (az első 2 penge a Blue3-hoz képest), 15 kényelmes borotválkozáshoz kifejlesztve. Ezek a Gillette borotvák olyan krémezőcsíkkal rendelkeznek, amely segít megóvni a bőrt a kipirosodás ellen, továbbá bőrvédő mikrobarázdái megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik azt a borotválkozáshoz. A Mach3 férfi borotvabetétek az összes Mach3 borotvával használhatók.

  rating
  Összesített osztályzat
  ()

 • MACH3 Turbo 3D borotva

  A Gillette MACH3 Turbo 3D borotva precizitásra tervezett: a rendkívül erős pengék és a mesterien kialakított, három irányban mozgatható 3D Motion markolat előnyeit egyesítve igazodik az arcvonalakhoz. Másodlagos billenőtengelyével rendkívüli precizitást tesz lehetővé minden irányból az arc alapos és hatékony borotválásához.
  A Gillette MACH3 Turbo 3D borotvabetétek 3 darab rendkívül erős pengével rendelkeznek, amelyek hosszabb ideig megőrzik élességüket.
  A Gillette borotvák hosszan tartó krémezőcsíkkal rendelkeznek, amely páratlan pengesiklást kölcsönöz a borotvának. A MACH3 Turbo borotva bőrvédő mikrobarázdái megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik azt a borotválkozáshoz. A MACH3 Turbo férfi borotvához minden MACH3 borotvafej használható.
  A páratlan borotválkozási élmény biztosításához MACH3 Turbo borotvafejjel és MACH3 Sensitive borotvazselével használja.

 • Mach3® Start borotva

  A Gillette Mach3 Start férfi borotva alapos borotválkozást tesz lehetővé a bőr kipirosodása nélkül, használata pedig még a 10. alkalommal is kellemesebb élmény, mint az először használt, új eldobható borotváé (az eldobható Gillette BlueII Plus borotvához képest).

  A Mach3 Start borotva vizes közegben is kiválóan irányítható Aqua-Grip markolattal rendelkezik, a DuraComfort pengék pedig hosszan tartóan kényelmes borotválkozást tesznek lehetővé. A zselés krémezőcsík elősegíti a pengék siklását, miközben segít megóvni a bőrt a kipirosodás ellen. A nyomáshoz igazodó billenőfej megkönnyíti a borotválkozást (az eldobható Gillette BlueII Plus borotvához képest).

 • Mach3® Start pengék

  A Gillette Mach3 Start férfi borotvabetét alapos borotválkozást tesz lehetővé a bőr kipirosodása nélkül, használata pedig még a 10. alkalommal is kellemesebb élmény, mint az először használt, új eldobható borotváé (az eldobható Gillette BlueII Plus borotvához képest).

  Minden borotvabetéten három darab tartós DuraComfort penge, valamint zselés krémezőcsík található, amely segít megóvni a bőrt a kipirosodás ellen.

  A Mach3 Start borotvabetét bármelyik Mach3 borotvával használható.

 • Gillette Mach3 Sensitive Borotva

  A Gillette Mach3 Sensitive férfi borotvák acélerős pengékkel rendelkeznek, melyek hosszabb időre megőrzik éleiket (mint a Blue3 borotvák). Élesebb pengékkel (az első 2 penge a Blue3-hoz képest), 15 kényelmes borotválkozáshoz kifejlesztve. A Mach3 Sensitive borotva bőrvédő mikrobarázdái megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik azt a borotválkozáshoz. A nagyszerű borotválkozási élmény érdekében a Mach3 prémium borotvamarkolat súlya a szakértői tervezésnek köszönhetően egyenletesen oszlik el. A Mach3 Sensitive férfiborotvák az összes Mach3 borotvabetéttel használhatók.

 • Gillette Mach3 Borotva

  A Gillette Mach3 manuális férfi borotvák acélerős pengékkel rendelkeznek, melyek hosszabb időre megőrzik éleiket (mint a Blue3 borotvák). Élesebb pengékkel (az első 2 penge a Blue3 borotvához képest), 15 kényelmes borotválkozáshoz kifejlesztve. Ezek a Gillette borotvák olyan krémezőcsíkkal rendelkeznek, amely segít megóvni a bőrt a kipirosodás ellen, továbbá bőrvédő mikrobarázdái megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik azt a borotválkozáshoz. A tökéletes borotválkozási élmény érdekében a Mach3 férfi borotva prémium markolattal rendelkezik, a szakértői tervezésnek köszönhetően pedig a súlya egyenletesen oszlik el. A Mach3 manuális férfi borotva az összes Mach3 borotvabetéttel használható.

WaitingImage