Tekintse meg, hogy a Gillette hogyan segít a COVID-19 válságra reagálva.További részletek
close

A Flexball technológiának köszönhetően követi az arc kontúrvonalait, így gyakorlatilag minden szőrszálat levág.

Ismerje meg a Gillette Fusion5 ProGlide termékcsalád borotváit és pengéit!

A Gillette Fusion5 ProGlide borotva a technológiai újításoknak köszönhetően túlszárnyalja a Gillette Fusion5 borotvát, FlexBall technológiával készült markolata pedig követi az arc vonalait, így a nehezen elérhető területeken is kiváló teljesítményt nyújt.
Az újratervezett, kisebb erőkifejtést igénylő első négy penge most még vékonyabb és kifinomultabb, valamint az ellenállást csökkentő pengebevonatnak köszönhetően akadálymentesen siklanak az bőrön, így kevésbé húzzák vagy rángatják a borostákat (a Fusion5 borotvákhoz képest). A borotván található, korszerű krémezőcsík ásványi olajokat és síkosító hatású polimereket tartalmaz.

A Flexball technológiának köszönhetően követi az arc kontúrvonalait, így gyakorlatilag minden szőrszálat levág.

termék
 • grid view list view
loading image
 • Gillette Fusion5 ProGlide Power Pengék

  A Gillette Fusion5 ProGlide Power férfi borotva pótfejek 5 darab súrlódásgátló pengével rendelkeznek, így a borotválkozás művelete szinte alig érezhető. A borotvafej hátoldalán kialakított precíziós nyíró kiválóan alkalmas a nehezen elérhető területek, valamint az arcszőrzet megformázásához. A továbbfejlesztett krémezőcsík még több síkosítót tartalmaz (mint a Fusion5 borotva). Egyetlen borotvabetéttel akár egy havi borotválkozás is elvégezhető. A Fusion5 ProGlide férfi borotvabetétek minden egyes Fusion5 és Fusion5 Power borotvára felpattinthatók. A korábban Fusion ProGlide Power néven ismert Gillette borotvák.

 • Gillette Fusion5 ProGlide Pengék

  A Gillette Fusion5 ProGlide férfi borotva pótfejek 5 darab súrlódásgátló pengével rendelkeznek, így a borotválkozás művelete szinte alig érezhető. A borotvafej hátoldalán kialakított precíziós nyíró kiválóan alkalmas a nehezen elérhető területek, többek között a bajusz és a pajesz megformázásához. A továbbfejlesztett krémezőcsík még több síkosítót tartalmaz (mint a Fusion5 borotva). Egyetlen borotvabetéttel akár egy havi borotválkozás is elvégezhető. A Fusion5 ProGlide férfi borotvabetétek minden egyes Fusion5 és Fusion5 Power borotvára felpattinthatók. A korábban Fusion ProGlide Power néven ismert Gillette borotvák.

 • Gillette Fusion5 ProGlide Power Borotva

  A Gillette Fusion5 ProGlide Power férfi borotva 5 súrlódásgátló pengével rendelkezik, így a borotválkozás művelete szinte alig érezhető. A borotva a Flexball technológiának köszönhetően követi az arc kontúrvonalait, így gyakorlatilag minden borostát levág. Az elemmel működtetett, csillapító hatású mikrorezgések segítenek a Power borotva pengéinek akadálytalan siklásában. A borotvafej hátoldalán kialakított precíziós nyíró kiválóan alkalmas a nehezen elérhető területek, valamint az arcszőrzet megformázásához. Egyetlen borotvabetéttel akár egy havi borotválkozás is elvégezhető. A Fusion5 ProGlide Power férfi borotvára minden egyes Fusion5 borotvabetét felpattintható. A korábban Fusion ProGlide Power néven ismert Gillette borotvák.

  rating
  Összesített osztályzat
  (1)

 • Gillette Fusion5 ProGlide Borotva

  A Gillette Fusion5 ProGlide férfi borotva 5 súrlódásgátló pengével rendelkezik, így a borotválkozás művelete szinte alig érezhető. Flexball technológiájának köszönhetően a ProGlide borotva követi az arc kontúrvonalait, így gyakorlatilag minden borostát levág. A borotvafej hátoldalán kialakított precíziós nyíró kiválóan alkalmas a pontos szélek, például a bajusz vagy a pajesz környékének megformázásához. Egyetlen borotvabetéttel akár egy havi borotválkozás is elvégezhető. A Fusion5 ProGlide férfi borotvára minden egyes Fusion5 borotvabetét felpattintható. A korábban Fusion ProGlide néven ismert Gillette borotvák.

WaitingImage