INFORMÁCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

5-pengés technológia A korszerű 5-pengés borotválási technológiának köszönhetően a pengék szorosabban helyezkednek el egymás mellett, mint a MACH3® borotva esetében. Ez segít a bőrre gyakorolt nyomás csökkentésében, a borotválás így pontosan és kényelmesen végezhető.  Microfin Comfort Guard A rugalmas Comfort Guard 5 Microfin barázdája követi az arc vonalait, a borotválás ezáltal pontosan és kényelmesen végezhető  Precíziós nyíró Precíziós nyíró a nehezen elérhető területekhez, mint a barkó, az orr alatti rész vagy az arcszőrzet szélső része  Nedvesítő jelzőcsík Elhalványul, amikor a borotválási teljesítmény már nem az optimális  Ergonomikus nyél A borotva bármilyen borotváláskor jól irányítható

AZ ELEM CSERÉJE

Az Elem Cseréje

Vegye ki az elemet, ha a vibrálás lelassul vagy megszűnik. Ne hagyjon kimerült elemet a készülékben. Csak száraz környezetben cseréljen elemet.

Az elemet a helyi szabályozásnak megfelelően távolítsa el hulladékként.

Figyelem: Megfelelően helyezze be az AAA típusú alkáli elemet úgy, hogy ne okozzon rövidzárlatot.

Ha folyadék szivárog az elemből, nedves ruhával tisztítsa meg a készüléket, és mosson kezet. Ha a folyadék a szemébe kerül, azonnal forduljon orvoshoz.

Az elem gyermekektől távol tartandó. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz. Tanácsért hívja a(z) 202-625-3333 telefonszámot.


Osztályzatok és vélemények

Ratings And Reviews Disclaimer