Tekintse meg, hogy a Gillette hogyan segít a COVID-19 válságra reagálva.További részletek
close

5 súrlódásgátló penge
A páratlan kényelemért

Ismerje meg az eredeti Gillette Fusion5 termékcsalád borotváit és pengéit!

A Fusion5 borotvákon öt darab, szorosan egymás mellé elhelyezett penge található (a MACH3 borotvához képest), amelyek kellemes élménnyé varázsolják a borotválkozást. A korszerű Fusion5 borotvarendszer részét képzi a szélek pontos formázását lehetővé tévő precíziós nyíró, valamint a bőr simaságát fokozó, rugalmas Comfort Guard perem.

5 súrlódásgátló penge
A páratlan kényelemért

termék
 • grid view list view
loading image
 • Gillette Fusion5 Power Pengék

  A Gillette Fusion5 Power férfi borotva 5 súrlódásgátló pengével rendelkezik, így a borotválkozás művelete szinte alig érezhető. A borotvafej hátoldalán kialakított precíziós nyíró kiválóan alkalmas a nehezen elérhető területek, valamint az arcszőrzet megformázásához. A krémezőcsík kifakulással jelzi amennyiben a borotválkozás már nem optimális körülmények között zajlik. Egyetlen borotvabetéttel akár egy havi borotválkozás is elvégezhető. A Fusion5 Power borotvabetétek minden egyes Fusion5 és Fusion5 Power férfi borotvára felpattinthatók. A korábban Fusion Power néven ismert Gillette borotvák.

 • Gillette Fusion5 Pengék

  A Gillette Fusion5 férfi borotva 5 súrlódásgátló pengével rendelkezik, így a borotválkozás művelete szinte alig érezhető. A borotvafej hátoldalán kialakított precíziós nyíró kiválóan alkalmas a nehezen elérhető területek, valamint az arcszőrzet megformázáshoz. A krémezőcsík kifakulással jelzi amennyiben a borotválkozás már nem optimális körülmények között zajlik. Egyetlen borotvabetéttel akár egy havi borotválkozás is elvégezhető. A Fusion5 borotvabetétek minden egyes Fusion5 és Fusion5 Power férfi borotvára felpattinthatók. A korábban Gillette Fusion néven ismert Gillette borotvák.

 • Gillette Fusion5 Power Borotva

  A Gillette Fusion5 Power férfi borotva 5 súrlódásgátló pengével rendelkezik, így a borotválkozás művelete szinte alig érezhető. Az elemmel működtetett, csillapító hatású mikrorezgések segítenek a Power borotva pengéinek akadálytalan siklásában. A borotvafej hátoldalán kialakított precíziós nyíró kiválóan alkalmas a nehezen elérhető területek, valamint az arcszőrzet megformázásához. A krémezőcsík kifakulással jelzi amennyiben a borotválkozás már nem optimális körülmények között zajlik. Egyetlen borotvabetéttel akár egy havi borotválkozás is elvégezhető. A Fusion5 borotvabetétek minden egyes Fusion5 Power férfi borotvára felpattinthatók. A korábban Fusion Power néven ismert Gillette borotvák.

 • Gillette Fusion5 Borotva

  A Gillette Fusion5 férfi borotva 5 súrlódásgátló pengével rendelkezik, így a borotválkozás művelete szinte alig érezhető. A borotvafej hátoldalán kialakított precíziós nyíró kiválóan alkalmas a nehezen elérhető területek, valamint az arcszőrzet megformázásához. A krémezőcsík kifakulással jelzi amennyiben a borotválkozás már nem optimális körülmények között zajlik. Egyetlen borotvabetéttel akár egy havi borotválkozás is elvégezhető. A Fusion5 férfi borotva az összes Fusion5 borotvabetéttel használható. A korábban Fusion néven ismert Fusion5 borotvák.

WaitingImage