Tekintse meg, hogy a Gillette hogyan segít a COVID-19 válságra reagálva.További részletek
close

ELDOBHATÓ BOROTVÁK

Ismerje meg a Gillette eldobható borotvákat tartalmazó termékcsomagjainak kínálatát!

Eldobható Gillette borotvák: a kiváló borotválkozás élménye karnyújtásnyira. Az ikerpengés Blue II márkától a korszerű Sensor3 eldobható borotvákig terjedő kínálatunk minden darabjában jelen van a kényelmes, egyszeri használat lehetősége, valamint a Gillette precíz, mérnöki tervezőmunkája.

ELDOBHATÓ BOROTVÁK

termék
 • grid view list view
loading image
 • Gillette Blue3 Comfort eldobható férfi borotva

  Eldobható borotva, amely akár 10 kényelmes borotválkozáshoz is elegendő? A 3 krómbevonatú, bőrfelületet érzékelő pengének, valamint az arckontúr vonalaihoz igazodó billenőfejnek köszönhetően a Gillette Blue®3 borotva éppen ezt nyújtja. A nedvességre aktiválódó, ComfortGel technológiával ellátott krémezőcsík páratlan kényelemérzetet biztosít. A csúszásmentes gumimarkolat egyszerű és biztos irányíthatóságot tesz lehetővé, a könnyen leöblíthető pengék pedig kétszer hatékonyabban tisztíthatók*.
  *A Blue2 Plus borotvához képest.

  A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében használja Gillette Series Moisturizing hidratáló borotvahabbal!

 • Gillette Blue3 Sensitive eldobható férfi borotva

  Eldobható borotva, amely akár 10 kíméletes borotválkozáshoz is elegendő? A 3 krómbevonatú, bőrfelületet érzékelő pengének, valamint az arckontúr vonalaihoz igazodó billenőfejnek köszönhetően a Gillette Blue®3 Sensitive borotva éppen ezt nyújtja. A nedvességre aktiválódó, ComfortGel technológiával ellátott továbbfejlesztett krémezőcsík páratlanul kíméletes borotválkozást tesz lehetővé. A csúszásmentes gumimarkolat egyszerű és biztos irányíthatóságot tesz lehetővé, a könnyen leöblíthető pengék pedig 100%-kal könnyebben tisztíthatók*.
  *A Blue2 Plus borotvához képest.

  A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében használja Gillette Series Sensitive borotvahabbal!

 • Blue 3 Speed eldobható borotva

  Az új Blue 3 borotva alaposabb borotválást nyújt, mint a 2-pengés eldobható borotvák, méghozzá meglepően kedvező áron! A legkiválóbb hatékonyság érdekében használata a Series borotvazselével és borotválkozás utáni kozmetikumokkal ajánlott.

  Jellemzők
  3-szor több síkosító összetevő*, Csúszásmentes markolat az irányíthatóságért, *a Gillette® Bluell® Maximum borotvához képest

  Termék információk
  3 egymástól független rugós alátámasztással rendelkező penge egy billenőfejen, amely a sima borotválkozás érdekében igazodik az arc kontúrvonalaihoz.

 • Gillette Blue Simple3 eldobható férfi borotva

  Eldobható borotva, amely akár 5 alapos borotválkozáshoz is elegendő? A 3 krómbevonatú, bőrfelületet érzékelő pengének köszönhetően a Gillette Blue Simple3 borotva éppen ezt nyújtja. A borotva krémezőcsíkja gondoskodik a pengék könnyed siklásáról, a könnyen leöblíthető pengék pedig 100%-kal egyszerűbben tisztíthatók*. Csúszásmentes markolatának köszönhetően a borotva kiválóan irányítható.
  *A BlueII Plus borotvához képest.

 • Gillette Blue3 Cool eldobható férfi borotva

  Eldobható borotva, amely akár 10 hűsítő borotválkozáshoz is elegendő? A 3 krómbevonatú, bőrfelületet érzékelő pengének, valamint az arckontúr vonalaihoz igazodó billenőfejnek köszönhetően a Gillette Blue®3 Cool borotva éppen ezt nyújtja. A nedvességre aktiválódó, ComfortFresh technológiával készült, továbbfejlesztett krémezőcsík a felfrissítő borotválkozás élményét nyújtja. A csúszásmentes gumimarkolat egyszerű és biztos irányíthatóságot tesz lehetővé, a könnyen leöblíthető pengék pedig kétszer hatékonyabban tisztíthatók*.
  *A Blue2 Plus borotvához képest.

  A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében használja Gillette Series Cool borotvahabbal!

 • Gillette BlueII Plus eldobható férfi borotva

  A Gillette BlueII Plus eldobható borotva 2 hosszan tartó, krómbevonatú pengével rendelkezik, így nem kell gyakran lecserélni. A krémezőcsík gondoskodik a pengék könnyed siklásáról. Csúszásmentes markolatának köszönhetően a borotva kiválóan irányítható.

 • Gillette BlueII eldobható férfi borotva

  A Gillette BlueII eldobható borotva 2 hosszan tartó, krómbevonatú pengével rendelkezik, így nem kell gyakran lecserélni. A krémezőcsík gondoskodik a pengék könnyed siklásáról. A borotva rögzített fejjel rendelkezik.

WaitingImage