Tekintse meg, hogy a Gillette hogyan segít a COVID-19 válságra reagálva.További részletek
close

INFORMÁCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Skinguard Sensitive Borotvabetet

FAQ


Mi az újdonság a SkinGuard Sensitive borotvában?
A Gillette SkinGuard Sensitive a legújabb termékinnovációnk, mely olyan új technológiát alkalmaz, amely a bőrérzékenységtől szenvedő, az irritációt megszüntető borotvát kereső férfiak eddig nem teljesülő igényeire készült. Ez az első, Gillette SkinGuard technológiát alkalmazó, klinikailag vizsgált borotva, mely két, optimálisan elhelyezett penge közt található, és elnyeli a borotválkozás közben a kézmozdulatok súlyát, így a borotvapenge kevésbé nehezedik rá az érzékeny bőrre. A SkinGuard ezenkívül kisimítja és lapossá teszi a bőrt, így megóvja a pengéktől, csökkenti a szőrhúzást, és kissé felemelve a bőrről, csökkenti a penge és az érzékeny bőr érintkezését. Mindent összevetve tiszta, kényelmes borotválkozást kínál az érzékeny bőrű férfiak számára.

Hogyan viszonyul a SkinGuard a többi kétpengés borotvához?
A Gillette SkinGuard Sensitive a megszokott kétpengés borotváktól a SkinGuard technológiának köszönhetően különbözik, mely sokkal kényelmesebb borotválkozást biztosít az érzékeny bőrű férfiak számára. Ez a Gillette saját tulajdonú technológiája. Nincs még egy olyan, kifejezetten érzékeny bőrű férfiaknak szánt borotva, amely az egyedi SkinGuard technológiát tartalmazná. A SkinGuard ott található, ahol általában a 2., 3. és 4. pengék helyezkednek el. Ha további részletekre kíváncsi arra vonatkozóan, hogy a SkinGuard mennyiben múlja felül a szokásos kétpengéjű borotvákat (például a Gillette Sensor vagy Sensor Excel borotvákat), keresse fel a Gillette.hu webhelyet.

Hogyan viszonyul a SkinGuard a többi ötpengés borotvához?
Az érzékeny bőrű férfiaknál a többpengés borotvák okozta irritáció fokozhatja az érzékenységet. Egyedi kialakítása jóvoltából a Gillette SkinGuard Sensitive olyan érzékeny bőrű férfiaknak készült, akik a közelség tekintetében hajlandóak engedni, hogy cserébe a bőr nagyobb kényelemben részesüljön. Ez a Gillette saját tulajdonú technológiája. Nincs még egy olyan, kifejezetten érzékeny bőrű férfiaknak szánt borotva, amely az egyedi SkinGuard technológiát tartalmazná. A SkinGuard ott található, ahol általában a 2., 3. és 4. pengék helyezkednek el.

Mi a magyarázat általában véve az érzékeny bőrállapot és a borotválkozás utáni pörsenések orvosi diagnózisa közti különbségekre?
Az érzékeny bőr egy gyakori állapot, melyet minden saját magánál állapít meg. Noha nincs egyértelmű meghatározása, leginkább olyan tünetekkel jellemezhető, mint a bőrpír, a szorítás, a viszketés és az égő vagy csípő érzés, és akkor válik különösen észrevehetővé, ha az érzékeny bőrt különféle irritáló szereknek, például szappannak, kozmetikumoknak és más, helyileg alkalmazott termékeknek teszik ki. Igaz ugyan, hogy a beszámolók szerint érzékeny bőr a test legtöbb területén lehet, azonban leggyakrabban az arcon fordul elő. Régebben nőknél gyakrabban számoltak be érzékeny bőrről, mint férfiaknál, a kutatások azonban kimutatták, hogy az elmúlt öt év során egyre több férfi számol be arról, hogy érzékenynek ítéli bőrét.

A borotválkozás utáni pörsenés a krónikus bőrirritáció egy súlyos formája, mely a borotválkozás hatására fordul elő, különösen göndör szőr esetén. A szőr leborotválása benőtt szőrszálakat eredményezhet, mely pedig gyulladásos reakciót vált ki, ami pörsenéshez vezet. A pörsenés másodlagos fertőzéssel is járhat. A borotválkozás utáni pörsenés sebhelyeket, illetve a bőr hiperpigmentációját is okozhatja.

Tudnak javasolni borotválkozás előtti vagy utáni módszereket érzékeny bőrű férfiak számára?
Az érzékeny bőr védelmét következetes borotválkozási szokásokkal lehet fokozni:
• Hidratálás – borotválkozás előtt mindenképpen nedvesítse be szakállát, akár a zuhanyzás közben, akár közvetlenül utána borotválkozik! A nedvesség hatására a borosta felpuhul, és ezáltal könnyebb levágni. A hajszálakhoz hasonlóan a nedves szőrszálakat is könnyebb vágni, mint a szárazakat.
• Habosítás – használjon megfelelő mennyiségű borotválkozás előtti terméket, például SkinGuard Sensitive borotvazselét vagy -habot, a pengesiklás.
• Borotválkozás – különösen az érzékeny bőrű férfiak borotválkozzanak olyan termékkel, mint a Gillette SkinGuard, mely az irritáció megszüntetésére készült.
• Nyugtatás – mindenképpen használjon borotválkozás utáni terméket, például nedvesítőt, hogy a bőr borotválkozás után is hidratált maradjon.

A SkinGuard Sensitive más Gillette markolatokhoz – például a Fusion5/Fusion markolathoz – is illik?
Igen, az új SkinGuard Sensitive borotvabetét a többi Gillette Fusion5 markolathoz is illik.

A SkinGuard Sensitive más Gillette markolatokhoz – például a Mach3 markolathoz – is illik?
Nem, az új SkinGuard Sensitive borotvabetét nem illik a MACH3 markolatokhoz.

A SkinGuard Sensitive rendelkezik Flexball technológiával?
A SkinGuard Sensitive borotvabetét rögzíthető a Flexball markolathoz, hogy végighaladjon az arc körvonalán, de az új technológia magán a betéten belül foglal helyet.

Osztályzatok és vélemények

Ratings And Reviews Disclaimer